Καρέρα: «Εντυπωσιασμένος από τo πρότζεκτ της ΑΕΚ, είπα το "ναι" εύκολα»

Καρέρα: «Εντυπωσιασμένος από τo πρότζεκτ της ΑΕΚ, είπα το "ναι" εύκολα»

Δημήτρης Βέργος
Καρέρα: «Εντυπωσιασμένος από τo πρότζεκτ της ΑΕΚ, είπα το "ναι" εύκολα»

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στην Ιταλία όπου εξέφρασε τον εντυπωσιασμό του από την πρώτη του μέρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν πολύ εύκολο για εκείνον να αποδεχθεί την πρόταση που του έγινε.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Ιταλός κόουτς της Ένωσης μίλησε στο footballnews24.it όπου εκτός της Γιουβέντους, του Αντόνιο Κόντε και του ιταλικού ποδοσφαίρου, μίλησε και για την ΑΕΚ και την πορεία του ως τώρα με τους κιτρινόμαυρους. Ο Καρέρα εξέφρασε το πόσο πολύ εντυπωσιάστηκε από την πρώτη μέρα με την ΑΕΚ και με το πρότζεκτ που του είχε αναλύσει ο Ίλια Ίβιτς, προσθέτοντας πως είπε εύκολα το «ναι» στην πρόταση που του έγινε. Παράλληλα ο Καρέρα τόνισε πως θα ήταν καλό τα πρωταθλήματα να ολοκληρωθούν, αν αυτό είναι δυνατό, ενώ αναφέρθηκε και στο πως βιώνει την κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιταλία:

Για το πως περνά την κατάσταση με τον κορονοϊό: «Πάνω-κάτω όπως όλοι. Έμεινα στην Αθήνα και είμαι στο σπίτι. Βγαίνω έξω μόνο όταν είναι απαραίτητο και σέβομαι όλους τους περιορισμούς ελπίζοντας πως όλο αυτό θα περάσει όσο το δυνατό πιο σύντομα».

Για το πως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα: «Υπάρχουν κάποια κρούσματα, οι άνθρωποι σέβονται τους κανόνες που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική. Είναι η εβδομάδα του Ορθόδοξου Πάσχα και το γιορτάζουν την Κυριακή. Ας δούμε τι θα συμβεί».

Για το τι πιστεύει σχετικά με τα πρωταθλήματα κι αν αυτά συνεχιστούν: «Πραγματικά δεν γνωρίζω. Πρώτα θα πρέπει να καταλάβουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Θα ήταν ωραία να ξεκινήσουμε πάλι με τα γήπεδα ανοιχτά για το κοινό, αν και πρώτα έρχεται η υγεία και η ασφάλεια τόσο των οπαδών όσο και των παικτών. Δεν ξέρω πότε θα μπορεί να υπάρχει αυτή η σιγουριά».

Για το αν είναι λύση οι ομάδες να παίζουν το καλοκαίρι κάθε τρεις μέρες: «Θα μπορούσε να είναι, αλλά σίγουρα κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Το να παίζεις πολλά παιχνίδια τη βδομάδα για μια μεγάλη περίοδο είναι πολύπλοκο. Θα μπορούσαν για παράδειγμα να βάλουν μια ή δύο περισσότερες αλλαγές στους αγώνες καθώς το να παίζεις για τόσο πολύ σε μεγάλη ένταση θα μπορούσε να κάνει κακό στους παίκτες».

Για το πόσο καιρό θα πάρει η προετοιμασία πριν οι παίκτες είναι έτοιμοι να αγωνιστούν: «Θα πάρει τουλάχιστον 20 μέρες, ακόμα και μήνα».

Για το αν θεωρεί σωστό να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα: «Αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες, ακόμα και αν δεν μπορούμε να σεβαστούμε τις συνηθισμένες ημερομηνίες, θα ήταν καλό να ολοκληρώσουμε αυτό που αρχίσαμε».

Για το πως νιώθει στην Ελλάδα: «Πολύ καλά. Μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος τα πηγαίναμε καλά, ήμασταν τρίτοι, ένα βαθμό πίσω από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, και διεκδικούμε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Είμαστε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πρέπει να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, τα πηγαίνουμε καλά».

Γιατί επέλεξε να καθίσει στον πάγκο της ΑΕΚ: «Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας που μου εξήγησε το πρότζεκτ και τους μελλοντικούς στόχους. Από την πρώτη μέρα μου έκαναν εξαιρετική εντύπωση. Υπάρχει μεγάλη διάθεση για δουλειά και επιτυχίες. Έχουμε εξαιρετικούς στόχους και ο σύλλογος χτίζει ένα νέο γήπεδο. Δεν ήταν δύσκολο να δεχθώ».

Για το ενδιαφέρον των Τζένοα και Ουντινέζε: «Ναι, υπήρχαν κάποιες φήμες. Το συζητήσαμε, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα