ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η προσφυγή στο CAS, ζητάμε να δικαστούμε και δε μας δικάζουν» (pic)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η προσφυγή στο CAS, ζητάμε να δικαστούμε και δε μας δικάζουν» (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Μονόδρομος η προσφυγή στο CAS, ζητάμε να δικαστούμε και δε μας δικάζουν» (pic)

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της, Λευτέρη Δούκα, χαρακτήρισε «μονόδρομο την προσφυγή στο CAS», μετά και την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να φτάσουν ως το τέλος και αυτό θα πράξουν: Θα προσφύγουν στο CAS, μια κίνηση που στη Μικράς Ασίας χαρακτηρίζουν ως «μονόδρομο», μετά την σημερινή απόφαση με ψήφους 2-1 (κάτι ασυνήθες στα εφετεία, όπου οι αποφάσεις είναι ομόφωνες) της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι «ασπρόμαυροι» επιμένουν να υποστηρίζουν ότι η στάση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις που ελήφθησαν τόσο από την Πειθαρχική της Λίγκας, όσο και από την Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς σε πρώτο και σε δεύτερο βαθμό οι δικαστές θεώρησαν δεσμευτική την εισήγηση της, παρά τις ξεκάθαρες θέσεις τόσο του Πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, όσο και του κ. Γεραπετρίτη ότι δεν πρόκειται για εισήγηση και όχι για απόφαση.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιμένουν να λένε: «Ζητάμε να δικαστούμε και δε μας δικάζει κανένα δικαστήριο»!

Χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρη Δούκα, στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, όπου αναφέρει:

«Στη χώρα των θαυμάτων που ζούμε, επαναλήφθηκε το οξύμωρο, να ζητά επίμονα ο «κατηγορούμενος» να δικαστεί και τα δικαστήρια να τον αγνοούν. Λαμβάνοντας ως δεσμευτική μάλιστα, την γνωμοδότηση μιας επιτροπής κουμπάρων, ταυτισμένης με σκάνδαλα.

Ταυτόχρονα, ακυρώνουν τις κατηγορηματικές τοποθετήσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού επικρατείας, πως δεν πρόκειται για απόφαση αλλά για εισήγηση.

Η προσφυγή στο CAS, αποτελεί μονόδρομο. Το είχαμε προαναγγείλει εξ΄ αρχής άλλωστε, γνωρίζοντας τον τρόπο λειτουργίας της Ελληνικής δικαιοσύνης...».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED