Ξάνθη: Αρνητική, σε πρώτη φάση, για προσφυγή στο CAS

Gazzetta team
Ξάνθη: Αρνητική, σε πρώτη φάση, για προσφυγή στο CAS

bet365

Οι Θρακιώτες δεν δείχνουν «ζεστοί» ώστε να καταφύγουν στο διεθνές δικαστήριο, μετά και την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ.

bwin - Live Casino γεμάτο εκπλήξεις* όλο τον Απρίλιο! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Παρέμεινε σήμερα για την Ξάνθη, από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, η ποινή της αφαίρεσης των 12 βαθμών και αυτόματα οι Θρακιώτες βρίσκονται μόλις στο «+1» από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, όταν και εάν έχουμε πάλι πρωτάθλημα. Πλέον το ερώτημα είναι εάν θα προσφύγουν στο CAS, ώστε να «ρίξουν» εκεί την απόφαση. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν πως επί του παρόντος στα Πηγάδια δεν εξετάζουν αυτό το ενδεχόμενο και η υπόθεση για εκείνους «τελείωσε» εδώ. Βέβαια σε περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη τα πάντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανά πάσα στιγμή, όμως στην Ξάνθη δεν φαίνονται διατεθειμένοι να προσφύγουν στο διεθνές δικαστήριο.

Κάτι ανάλογο είχε πει άλλωστε και ο Χρήστος Πανόπουλος, στις 19 Ιανουαρίου σε συνέντευξη Τύπου που είχε παραχωρήσει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό. Οπου και τόνισε τότε πως παρότι η ομάδα έχει το σχετικό δικαίωμα, δεν θα καταφύγει στα διεθνή δικαστήρια, εάν καταδικαστεί. Χαρακτηριστικά σχολίασε πως «στη Χάγη δεν θα πάμε, παρότι το δικαιούμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα