Sold out η συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ για τη μάχη κατά του κορονοϊού!

Sold out η συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ για τη μάχη κατά του κορονοϊού!

Gazzetta team
Sold out η συλλεκτική φανέλα της ΑΕΚ για τη μάχη κατά του κορονοϊού!

bet365

Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου για την συλλεκτική φανέλα της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη δωρεά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού με αποτέλεσμα να γίνει sold out!

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μόλις χθες η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ανακοινώσει τη διάθεση μέσω του e-shop της μιας συλλεκτικής φανέλας με την ονομασία #WeFightCovid με το νούμερο 21. Η ΑΕΚ προχώρησε στον σχεδιασμό και την εμπορική διάθεση αυτής της συλλεκτικής φανέλας ειδικού σκοπού με όλα τα κέρδη από τις πωλήσεις να διατίθενται στις σχετικές δράσεις για δωρεά ιατρικοφαρμακευτικού υλικού στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Η ανταπόκριση του κόσμου στην αγορά της φανέλας για την ενίσχυση της μάχης ενάντια στον COVID 19 ήταν τεράστια με τη φανέλα να κάνει sold out καθώς πάνω από 500 κομμάτια που ήταν διαθέσιμα έφυγαν μέσα σε 24 ώρες!

Πλέον η ΠΑΕ ΑΕΚ κάνει προσπάθεια να εξασφαλίσει περισσότερες φανέλες καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη και πρωτοφανής. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως η ενέργεια της ΑΕΚ να βοηθήσει με αυτήν την κίνηση στη μάχη εναντίον του κορονοϊού αποθεώθηκε και από την EFDN Foundation έπειτα από την ενημέρωση που υπήρξε για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα