Κασάμι: «Οπαδοί της ΑΕΚ με παρακολουθούσαν τρεις μέρες μετά από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Κασάμι: «Οπαδοί της ΑΕΚ με παρακολουθούσαν τρεις μέρες μετά από ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Παϊτίμ Κασάμι μίλησε στην Ελβετία για την επιστροφή του στη Σιόν ενώ αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που του είχε συμβεί στην Ελλάδα μετά από ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού μίλησε σε ραδιόφωνο στην Ελβετία, όπου εκτός από την επιστροφή του στη Σιόν ρωτήθηκε και για τα περίεργα που του έχουν συμβεί στο ποδόσφαιρο.

Ο Κασάμι τόνισε πως τα έχει δει... όλα και επικεντρώθηκε σε ένα περιστατικό έπειτα από το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ όταν είχε βρεθεί στο στόχαστρο εξαιτίας των χειρονομιών.

«Οι οπαδοί της ΑΕΚ με ακολουθούσαν και με είχαν βάλει στο μάτι για τρεις μέρες έπειτα από ένα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο Κασάμι.

Όσο για τη μετακίνησή του στη Σιόν, τη φανέλα της οποίας φορούσε τα προηγούμενα χρόνια, υπογράμμισε: «Δημοσιογράφοι από όλη την Ευρώπη με έπαιρναν τηλέφωνα συνέχεια. Πλέον το ζήτημα διευθετήθηκε καθώς η συμφωνία με τη Σιόν οριστικοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή και μπορώ να πω ότι πλέον αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα