Κωστή: «Εάν με κρατήσουν στον Ολυμπιακό θα αντεπεξέλθω»!

Κωστή: «Εάν με κρατήσουν στον Ολυμπιακό θα αντεπεξέλθω»!

Δημήτρης Τομαράς
Κωστή: «Εάν με κρατήσουν στον Ολυμπιακό θα αντεπεξέλθω»!

bet365

Ο παίκτης του Ολυμπιακού που έπαιζε φέτος δανεικός στην ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, Ιωάννης Κωστή, μίλησε στο ένθετο «Γήπεδο» της καθημερινής εφημερίδας «Πολίτης» για τους Πειραιώτες και το μέλλον του.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Μεταξύ άλλων ο Κωστή είπε:

Το πως θα νιώσει εφόσον αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και δεν δοθεί δανεικός: «Όχι, δεν το σκέφτομαι καθόλου αυτό. Τώρα είμαι στη Σαλαμίνα και παίζω γι’ αυτήν. Τη νέα χρονιά που θα πάω στον Ολυμπιακό θα συγκεντρωθώ σε αυτόν».

Την πίεση που θα έχει λόγω Ολυμπιακού και την ανάγκη να παίξει παραπάνω ματς φέτος: «Ναι, με αυτή την έννοια, ναι. Ήθελα και θέλω να ‘εκμεταλλευτώ’ τη φετινή χρονιά για να πάω όσο πιο έτοιμος γίνεται».

Το ότι τον χαρακτηρίζουν ως το μεγαλύτερο ταλέντο στην Κύπρο αυτήν την στιγμή: «Όχι, δεν νιώθω πίεση. Το αντίθετο. Μου δίνει ώθηση να προσπαθήσω περισσότερο για να μην τους διαψεύσω. Έτσι κι αλλιώς δεν νιώθω ότι έκανα κάτι ακόμα. Χρειάζεται να δουλέψω πολύ για να γίνω ακόμα καλύτερος».

Τις επαφές του με τον Ολυμπιακό: «Μου έστειλαν προγράμματα διατροφής, γυμναστηρίου κ.λπ. Δεν μιλήσαμε ακόμα για το πότε θα πάω πάνω. Το αρχικό πλάνο ήταν να πήγαινα τώρα τον Απρίλιο να βρω διαμέρισμα αλλά… Ήλθε όλο αυτό με τον κορωνοϊό και όλα μπήκαν στην άκρη».

Το εάν θα παίξει στον Ολυμπιακό ή δοθεί δανεικός: «Δύσκολη ερώτηση. Τα νιώθω όλα. Μπορεί και να μείνω, μπορεί και να με παραχωρήσουν δανεικό για να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες. Πιστεύω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Όμως, ακόμα κι αν πάω δανεικός, θα είναι καλοδεχούμενο. Δεν θα νιώσω, στην περίπτωση που πάω σε άλλη ομάδα, ότι δεν με εμπιστεύονται. Για να με αποκτήσουν, σημαίνει ότι με εμπιστεύονται, ότι βλέπουν κάτι σε μένα. Ξέρω ότι και εγώ από την πλευρά μου πρέπει να βάλω ακόμα πιο γερές βάσεις, να δουλέψω σκληρά, είτε για να παίξω στον Ολυμπιακό, είτε για να πάρω μεταγραφή σε άλλη ομάδα. Ό,τι κι αν γίνει θα το δω θετικά».

SUPERLEAGUE NEWS FEED