Ατρόμητος: Ο Γκάλο δεν γνώριζε προσωπικά τον Ζεν Κάρλος

Ατρόμητος: Ο Γκάλο δεν γνώριζε προσωπικά τον Ζεν Κάρλος

Gazzetta team
Ατρόμητος: Ο Γκάλο δεν γνώριζε προσωπικά τον Ζεν Κάρλος

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ ευαισθητοποιήθηκε από την περιπέτεια του συμπατριώτη του και για αυτό τον βοήθησε οικονομικά

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε μία αξιέπαινη κίνηση προχώρησε ο Ροντρίγκο Γκάλο, καθώς ενίσχυσε οικονομικά τον συμπατριώτη του Ζεν Κάρλος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και δεν διαθέτει τα προς το ζην. Ο βραζιλιάνος βοηθός διαιτητή τα δημοσιοποίησε στη χώρα του μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε εκεί τηλεοπτικό δίκτυο, με αφορμή το γεγονός πως η πανδημία του κορονοϊού οδήγησε την ομοσπονδία της χώρας να αναστείλει τις πληρωμές προς διαιτητές, βοηθούς κτλ.

Πώς όμως οδηγήθηκε ο μπακ του Ατρόμητου στην απόφαση να τον βοηθήσει; Οι δυο τους δεν γνωρίζονταν προσωπικά, ούτε μέσω κάποιου κοινού φίλου ή γνωστού. Ο 32χρονος αμυντικός παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τα τεκταινόμενα στη Βραζιλία και είδε το βίντεο με τον Ζεν Κάρλος και την έκκληση για βοήθεια που απεύθυνε. Αμέσως ευαισθητοποιήθηκε και ενημερώθηκε για το πώς μπορεί να του καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του. Οπως και τελικά έπραξε, ενώ και οι δύο τους ήρθαν σε επικοινωνία. Ο Γκάλο δεν επεδίωξε να δημοσιοποιηθεί η πράξη του, ωστόσο ο βοηθός διαιτητή θέλησε να τον ευχαριστήσει δημόσια, όπως και άλλους, για την προσφορά τους και το αποκάλυψε στο ίδιο τηλεοπτικό δίκτυο. Ετσι βγήκε το θέμα στην επιφάνεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα