Ελ Καντουρί: «Μόνο στον ΠΑΟΚ είχα τόσους τραυματισμούς! Κατάρα…»

Ελ Καντουρί: «Μόνο στον ΠΑΟΚ είχα τόσους τραυματισμούς! Κατάρα…»

Ελ Καντουρί: «Μόνο στον ΠΑΟΚ είχα τόσους τραυματισμούς! Κατάρα…»

bet365

Μιλώντας σε ιστοσελίδα που ασχολείται με την ομάδα της Τορίνο, τη φανέλα της οποίας φόρεσε στο παρελθόν, ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο μέλλον του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί άφησε ανοιχτό παράθυρο παραμονής στον ΠΑΟΚ, παρότι το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2021, ωστόσο μια προϋπόθεση είναι η επέκταση της συνεργασίας.

Σε διαφορετική περίπτωση ο Μαροκινός μέσος κρατάει μέσα στο παιχνίδι την επιστροφή του στην Ιταλία, κάτι που το έχει δηλώσει επανειλημμένα και είναι κάτι που για πολλούς λόγους τον ενδιαφέρει και το επιζητά.

Στον ΠΑΟΚ, πάντως, δε θα έλεγαν όχι σε μια πιθανή παραχώρησή του, στα πλαίσια του εξορθολογισμού του μπάτζετ και των επερχόμενων αλλαγών στο ρόστερ.

«Εχω συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη και θα πρέπει να δω τι θα κάνω με την ομάδα. Αυτά τα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για μένα, γιατί είχα πολλούς τραυματισμούς από τότε που ήρθα εδώ, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην καριέρα μου. Κατάρα!

Το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Φυσικά μου λείπει η Ιταλία. Η σύζυγός μου είναι Ιταλίδα και τα παιδιά μου έχουν γεννηθεί εκεί. Μετά το Μαρόκο και το Βέλγιο είναι η τρίτη χώρα μου. Να επιστρέψω στην Τορίνο; Είναι δύσκολο, αλλά θα είναι πολύ ωραίο, γιατί στην Τορίνο έζησα ίσως τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου», υποστήριξε ο Ελ Καντουρί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα