Ντιέγκο Αμπρέου: Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Σεμπάστιαν αλλά επέλεξε το Μεξικό (vid)

Ντιέγκο Αμπρέου: Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Σεμπάστιαν αλλά επέλεξε το Μεξικό (vid)

Gazzetta team
Ντιέγκο Αμπρέου: Βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Σεμπάστιαν αλλά επέλεξε το Μεξικό (vid)

bet365

Ο Ντιέγκο Αμπρέου θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του λατινοαμερικάνικου ποδοσφαίρου, βαδίζει στα χνάρια του πατέρα του Σεμπάστιαν, αλλά επέλεξε να υπερασπιστεί τα χρώματα της εθνικής Μεξικού.

Τον προσεχή Αύγουστο, ο Ντιέγκο Αμπρέου θα κλείσει το 17ο έτος της ηλικίας του. Παρότι δεν έχει αγωνιστεί σε επαγγελματικό επίπεδο, ήδη… κυκλοφόρησαν τα κατορθώματά του καθώς «κληρονόμησε» αρκετά από τα χαρίσματα του πατέρα του, Σεμπάστιαν, μεταξύ αυτών και την ικανότητα στο σκοράρισμα καθώς αγωνίζεται στην ίδια θέση. Σε ηλικία 15 ετών, ο Ντιέγκο σημείωσε 26 γκολ σε 25 αγώνες στο Πρωτάθλημα U15 της Ουρουγουάης, ενώ αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στην ομάδα U19 της Ντεφενσόρ Σπόρτιγκ.

Το ιδιαίτερο στοιχείο με τον γιο του άλλοτε ποδοσφαιριστή του Άρη αλλά και ρέκορντμαν Αμπρέου (σ. σ. έχει αγωνιστεί σε 29 διαφορετικές ομάδες και φυσικά κανένας άλλον παίκτης δεν έχει παίξει σε τόσο μεγάλο αριθμό ομάδων), είναι ότι ήδη είναι μέλος των εθνικών ομάδων του Μεξικού και όχι της Ουρουγουάης. Η πρώτη κλήση ήρθε πέρσι το καλοκαίρι για την U16 και πλέον είναι μέλος της U18. Το συγκεκριμένο γεγονός προκάλεσε εντύπωση, δεδομένου του ότι ο πατέρας του ήταν μέλος της εθνικής Ουρουγουάης. «Δεν μου δόθηκε ποτέ η δυνατότητα να υπερασπιστώ τα χρώματα της Ουρουγουάης», είχε απαντήσει σχετικά ο ίδιος. Ο δε «Loco» ουσιαστικά… ευλόγησε την επιλογή του γιου του, ήταν μάλιστα ο άνθρωπος που του ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο Ντιέγκο Αμπρέου είχε το δικαίωμα επιλογής της εθνικής Μεξικού καθώς γεννήθηκε το 2003 στη Μέξικο Σίτι, στο διάστημα κατά το οποίο ο πατέρας του αγωνιζόταν στην Κρουζ.

Δείτε τα κατορθώματα του Ντιέγκο Αμπρέου:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα