Τσιρίλο στο gazzetta.gr: «Περιμένω το πρώτο ματς στην Αγιά Σοφιά»

Τσιρίλο στο gazzetta.gr: «Περιμένω το πρώτο ματς στην Αγιά Σοφιά»

Κώστας Τόπας
Τσιρίλο στο gazzetta.gr: «Περιμένω το πρώτο ματς στην Αγιά Σοφιά»

bet365

Η ΑΕΚ συμπληρώνει σήμερα 96 χρόνια ζωής και το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της Ενώσης, Μπρούνο Τσιρίλο ο οποίος έστειλε τα δικά του χρόνια πολλά στους «κιτρινόμαυρους».

Ο άλλοτε Ιταλός στόπερ αγαπήθηκε από τον κόσμο της Ενωσης, για το πάθος και την ένταση που έβγαζε σε κάθε παιχνίδι, όταν φορούσε τη φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος. Σε 64 παιχνίδια κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα.

Βοήθησε σε μεγάλο βαθμό την ΑΕΚ και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ομάδας, χάρη στην εμπειρία την οποία διέθετε ενώ η παρουσία του στην ομάδα ήταν καταλυτική τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

«Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα για την ΑΕΚ. Σε όλο τον κόσμο, στην ομάδα, στον Πρόεδρο και σε όλα τα παιδιά που αγωνίζονται στην ομάδα στέλνω την αγάπη μου», ήταν οι ευχές του Μπρούνο Τσιρίλο για τα 96α γενέθλια της ΑΕΚ.

Για την αγαπημένη του στιγμή με τα «κιτρινόμαυρα» τόνισε:

«Εχω αγαπήσει την ΑΕΚ και όλος ο κόσμος με έχει αγαπήσει. Εχω αφήσει κάτι σε αυτή την ομάδα. Το πιο σημαντικό και όμορφο για έναν ποδοσφαιριστή τη στιγμή που τελειώνει την καριέρα του είναι να νιώθει ακόμα την αγάπη του από τον κόσμο. Ειδικά και μετά από τόσα χρόνια. Αυτό είναι το πιο όμορφο για εμένα. Οταν αγωνιζόμουν ένιωθα την αγάπη του κόσμου. Σε κάθε παιχνίδι ήταν η δύναμη μου. Μου έχουν δώσει πολλά όπως και εγώ πιστεύω ότι έχω δώσει πολλά σε αυτά τα χρόνια που έπαιξα για την ΑΕΚ».

Αυτό που θα ήθελε γρήγορα να ξεχάσει ήταν το παιχνίδι κόντρα την Αντερλεχτ: «Το ματς με την Αντερλεχτ για τους ομίλους του Champions League είναι μια στενάχωρη ανάμνηση. Θέλαμε πάρα πολύ όλοι μας να περάσουμε στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ηταν ένας πόνος στην καρδιά αυτός ο αποκλεισμός».

Για το αν έχει διατηρήσει επαφές με τους άλλοτε συμπαίκτες του: «Φυσικά. Με τον Τραϊανό, τον Λυμπερόπουλο, τον Λάκη. Εχω κρατήσει με πάρα πολλούς».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, την «Αγιά Σοφιά»: «Σίγουρα μόλις ολοκληρωθεί θα βρίσκομαι στις εξέδρες. Αυτό το γήπεδο είναι ένα όνειρο για όλους. Τώρα το βλέπω από φωτογραφίες και είναι πολύ όμορφο. Στο πρώτο παιχνίδι στο νέο γήπεδο με γεμάτο κόσμο, θα είναι κάτι το φοβερό».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της Ενωσης: «Βρισκόμαστε σε μία δύσκολη κατάσταση αυτές τις ημέρες. Ελπίζω ο κόσμος της ΑΕΚ να το ξεπεράσει γρήγορα και να έχουμε αγάπη όλοι μεταξύ μας»

Happy birthday FC Aek

Δημοσιεύτηκε από Bruno Cirillo στις Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα