Ινσούα: «Oικογένειά μου ο Παναθηναϊκός, ξέρει ο σύλλογος τι χρειάζεται για να ανανεώσω»!

Νίκος Αθανασίου
Ινσούα: «Oικογένειά μου ο Παναθηναϊκός, ξέρει ο σύλλογος τι χρειάζεται για να ανανεώσω»!

bet365

O Aργεντινός μπακ του Παναθηναϊκού με δήλωσή του ξεκαθάρισε όσα ισχύουν για την παραμονή του στο Τριφύλλι.

Virtual Sports* που ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά τους. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Εμάνουελ Ινσούα σε συνέχεια σημερινής του συνέντευξης, θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα σχετικά με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του αλλά και κάποια από τα λεγόμενά του. Όπως για παράδειγμα η κριτική που άσκησε για διαρροή από την ΠΑΕ σχετικά με τις απολαβές που έχει ζητήσει για να υπογράψει και να παραμείνει στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια.

Η δήλωσή του είναι η εξής:

"Θα ήθελα να διευκρινίσω ορισμένα θέματα μετά από μια συνέντευξη μου. Ο Παναθηναϊκός εδώ και μήνες έχει ξεκαθαρίσει την επιθυμία να ανανεωθεί η συνεργασία μας. Ο σύλλογος γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει προκειμένου να φτάσουμε σε συμφωνία, όπως και εγώ γνωρίζω καλά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και τις περαιτέρω δυσκολίες που προκύπτουν για κάθε σύλλογο αυτήν εποχή εξαιτίας του Κορονοιου. Επίσης επιθυμώ να είμαι ξεκαθαρος: σέβομαι απόλυτα τους πάντες στο κλαμπ, από τον μεγαλομετοχο έως τον τελευταίο εργαζόμενο. Στα 3 χρόνια που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό έχω εισπράξει ενδιαφέρον και σεβασμό, όπως ακριβώς και εγώ αισθάνομαι για όλους στο σύλλογο. Το ίδιο αισθάνομαι έως σήμερα. Αγαπώ αυτό το σύλλογο όπως την οικογένεια μου᾽᾽.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα