Ο Γκάλο στήριξε οικονομικά διαιτητή που δεν είχε να φάει!

Ο Γκάλο στήριξε οικονομικά διαιτητή που δεν είχε να φάει!

Gazzetta team
Ο Γκάλο στήριξε οικονομικά διαιτητή που δεν είχε να φάει!

bet365

Τεράστια κίνηση ανθρωπιάς από τον Βραζιλιάνο μπακ του Ατρόμητου, Ροντρίγκο Γκάλο.

Η βραζιλιάνικη ομοσπονδία, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, έχει κάνει αναστολή πληρωμών στους διαιτητές των μικρών κατηγοριών λόγω του κορονοϊού καθώς η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει. Ένας βοηθός ο Ζεν Κάρλος αποκάλυψε ότι η κατάσταση είναι δραματική και πως δεν έχει χρήματα πλέον για να εξασφαλίσει ούτε τα βασικά για την οικογένειά του.

«Είχα να επιλέξω ανάμεσα στις δόσεις και τα τρόφιμα για λίγες ημέρες. Γυρνάω σπίτι και ντρέπομαι να κοιτάξω τα παιδιά μου. Δεν πληρωνόμαστε από την ομοσπονδία. Δεν μας έχουν πει πότε θα μας πληρώσουν», ήταν τα λόγια του διαιτητή.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο αφού έμαθε την κατάσταση προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση! Ο μπακ του Ατρόμητου ήρθε σε επαφή με τον Βραζιλιάνο διαιτητή και έβαλε ένα χρηματικό ποσό στον λογαριασμό του στηρίζοντας τον αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μάλιστα οι δυο τους μίλησαν ζωντανά με κάμερα με τον διαιτητή να είναι πολύ συγκινημένος και να λέει στον Γκάλο: «Πρέπει να σε ευχαριστήσω, έχεις μεγάλη καρδιά. Συγγνώμη, συγγνώμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα