Αντζουλάς: «Διαβάζω και βοηθάω τους γονείς μου»

Gazzetta team
Αντζουλάς: «Διαβάζω και βοηθάω τους γονείς μου»

bet365

Ο Γιώργος Αντζουλάς μίλησε για την δική του καραντίνα και τον κορονοϊό που χτύπησε και έναν πρώην συμπαίκτη του στην Φιορεντίνα.

Η συνέντευξη του Γιώργου Αντζουλά στο arcadiasports.gr:

Πως είναι η κατάσταση με την καραντίνα; Πως διοχετεύει ένας παίκτης την ενέργειά του όντας κλεισμένος στο σπίτι;

Η κατάσταση που ζούμε με την καραντίνα είναι πρωτόγνωρη για όλους μας. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να καθόμαστε όλη μέρα στο σπίτι αλλά μόνο έτσι θα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε. Προέχει η υγεία όλων μας!

Πως περνάει η μέρα;

Είναι παρά πολύ δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε πως για συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε πρέπει να κάτσουμε σπίτι ώστε να παραμείνουμε υγιείς! Προσπαθούμε με προπονήσεις εντός σπιτιού και προγράμματα αντοχής που έχουμε πάρει από την ομάδα να διατηρούμαστε σε φόρμα...

Τι μαθαίνεις από την Ιταλία; Φαντάζομαι θα έχεις κρατήσει επαφές με φίλους από την Φλωρεντία...

Δυστυχώς τα πράγματα στην Ιταλία είναι ακόμη πολύ δύσκολα. Επικρατεί φόβος και στεναχώρια, ένας πρώην συμπαίκτης μου βρέθηκε θετικός πριν από λίγο καιρό αλλά ευτυχώς το ξεπέρασε.

Μέσω της καραντίνας ανακάλυψες κάποιο ταλέντο σου;

Όχι κάτι το ιδιαίτερο. Προσπαθώ να βοηθώ τους δικούς μου όσο μπορώ, να κάνω προπονήσεις και να διαβάζω τώρα που έχω περισσότερο χρόνο.

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Θα ήθελα να πω σ' όλο τον κόσμο να κάνει υπομονή, να προσέχει για την υγεία του και εύχομαι όσο το δυνατόν γρηγορότερα να βγούμε απ' αυτήν τη δύσκολη κατάσταση ώστε να επιστρέψουμε στα γήπεδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα