Αγιά Σοφιά: H «αυτοψία» για τα έργα στο κτίριο των μουσείων (pics)

Αγιά Σοφιά: H «αυτοψία» για τα έργα στο κτίριο των μουσείων (pics)

Δημήτρης Βέργος
Αγιά Σοφιά: H «αυτοψία» για τα έργα στο κτίριο των μουσείων (pics)

bet365

Συνεχίζονται τα έργα περιμετρικά της Αγιάς Σοφιάς τόσο για το κτίριο που θα στεγάσει τα δύο μουσεία, όσο για την υπογειοποίηση.

Οι εξελίξεις των έργων στην Αγιά Σοφιά έχουν επικεντρωθεί εξωτερικά του γηπέδου σε δύο σημεία. Στον χώρο μπροστά από την παλιά σκεπαστή για το κτίριο που θα φιλοξενεί και τα δύο μουσεία αλλά και στον δρόμο για την υπογειοποίηση.

Στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου οι μπουλντόζες έχουν πιάσει δουλειά εδώ και δύο εβδομάδες, σπάζοντας το κράσπεδο και αρχίζοντας να αφαιρούν την άσφαλτο προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσουν και οι εργασίες με τους εκσκαφείς για το σκάψιμο του δρόμου.

Την ίδια στιγμή όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν σε εξέλιξη οι χωματουργικές εργασίες για τη διαμόρφωση του χώρου που προορίζεται για το κτήριο των μουσείων της ΑΕΚ και του Προσφυγικού Ελληνισμού, το οποίο θα ακουμπά στο γήπεδο. Το Σάββατο (11/4) τα έργα συνεχίστηκαν και σε αυτό το κομμάτι, με την μπετονιέρα και την πρέσα να κάνουν την εμφάνισή τους ρίχνοντας τα μπετά για να ακολουθήσει η θεμελίωση.

Τόσο τα έργα της υπογειοποίησης όσο και εκείνα που αφορούν το κτίριο που θα στεγάσει μεταξύ άλλων τα δύο μουσεία, όπως έχουμε ξαναγράψει, «τρέχουν» παράλληλα. Κι αυτό χάρη στις κατάλληλες αντιστηρίξεις που έχουν γίνει με πρωτοβουλία της ΑΕΚ προκειμένου να μην χαθεί χρόνος.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED