Δημάτος για παππού: «Πήγαινε 2 φορές την εβδομάδα στο γήπεδο, αλλά εμείς τον θέλουμε υγιή για να το δει από κοντά»

Δημάτος για παππού: «Πήγαινε 2 φορές την εβδομάδα στο γήπεδο, αλλά εμείς τον θέλουμε υγιή για να το δει από κοντά»

Gazzetta team
Δημάτος για παππού: «Πήγαινε 2 φορές την εβδομάδα στο γήπεδο, αλλά εμείς τον θέλουμε υγιή για να το δει από κοντά»

bet365

Ο γλυκύτατος παππούς πήγαινε δύο φορές την εβδομάδα στο γήπεδο, αλλά όπως εξήγησε ο Ανδρέας Δημάτος «τον θέλουμε υγιή και τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ΑΕΚ»

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Είναι η viral είδηση της μέρας. Ο γλυκύτατος παππούς που βγήκε να περπατήσει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ωστόσο η γυναίκα του έκανε λάθος στα όσα έγραψε στο χαρτί και έτσι δέχθηκε το πρόστιμο των 150 ευρώ!

Ενα πρόστιμο το οποίο, όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, όχι μόνο θα το πληρώσει η ΑΕΚ αλλά θα του δώσει και το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την Αγία Σοφια!

Την είδηση σχολίασε και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος ο οποίος έγραψε στο Facebook.

«Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών!
Με απόφαση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» του ανήκει δικαιωματικά.!Τον θέλουμε υγιή, τον θέλουμε κοντά μας στην επόμενη μεγάλη μέρα της ιστορίας μας!
Για αυτό μπορεί μεν ως ΠΑΕ ΑΕΚ να του καλύπτουμε το διοικητικό πρόστιμο για την παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας, όπως ήδη τον ενημερώσαμε, αλλά ζητήσαμε από τους δικούς του να του μεταφέρουν τις αυστηρές συστάσεις να μην το επαναλάβει παραβιάζοντας το δικό του πρόγραμμα, που... περιελάμβανε δύο επισκέψεις την εβδομάδα.στον ιερό και για εκείνον τόπο. Εκεί που λάτρεψε την ομάδα του!
Την ίδια σύσταση απευθύνουμε και σε όλους τους φίλους της ομάδας μας. Το γήπεδό μας είναι εκεί, θα είναι εκεί και θα στεγάσει τα όνειρά μας.
Τώρα προέχει η υγεία όλων μας και ο απόλυτος σεβασμός των μέτρων. Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια.
Θυμίζουμε σε όλους τους φιλάθλους μας ότι η επίσκεψη στην «Αγιά Σοφιά» δεν εμπίμπτει στις εξαιρέσεις του νόμου για την απαγόρευση κυκλοφορίας...»

Το γέλιό του στην ερώτηση «αν είναι ΑΕΚ» ήταν για εμάς ό,τι πιο γλυκό μέσα στη μαυρίλα των ημερών! Με απόφαση του κ....

Δημοσιεύτηκε από Andreas Dimatos στις Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα