Παναιτωλικός: Προμήθευσε με υγειονομικό υλικό το Νοσοκομείο Αγρινίου

Gazzetta team
Παναιτωλικός: Προμήθευσε με υγειονομικό υλικό το Νοσοκομείο Αγρινίου

bet365

Ο Παναιτωλικός στέκεται δίπλα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και βοηθάει με τον δικό του τρόπο αυτές τις δύσκολες ημέρες με την προμήθεια υγειονομικού υλικού στο νοσοκομείο του Αγρινίου.

Ο Παναιτωλικός για άλλη μια φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού κατά της πανδημίας του κορονοϊού. Ετσι, την Παρασκευή (10/4) η ΠΑΕ παρέδωσε στο νοσοκομείο Αγρινίου υγειονομικό υλικό που τόσο ανάγκη έχουν τα ελληνικά νοσοκομεία αυτές τις ημέρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναιτωλικός αναγνωρίζει το σημαντικό έργο που επιτελεί το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τούτες τις δύσκολες στιγμές.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, θέλοντας να ενισχύσει έστω και κατ’ ελάχιστο την προστασία τους, προχώρησε στην προμήθεια υγειονομικού υλικού (μάσκες, ποδονάρια, μπλούζες, σκουφιά), το οποίο παραδόθηκε σήμερα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Παραμένουμε αρωγοί και θα συνεχίσουμε με νέες πρωτοβουλίες να στηρίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά όλοι αυτοί οι άνθρωποι που αποτελούν την εμπροσθοφυλακή στον «πόλεμο» κατά της πανδημίας του Covid-19, προστατεύοντας την ελληνική κοινωνία.

Καλούμε το σύνολο των συμπολιτών μας να συνεχίσουν να ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών, συμβάλλοντας ενεργά να γίνει τούτος ο αγώνας νικηφόρος.

Σ’ αυτόν τον αγώνα παίζουμε όλοι μας και ΝΙΚΑΜΕ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα