Μαντσίνι: «Οι οπαδοί μας μοιάζουν με αυτούς της Μπόκα»

Μαντσίνι: «Οι οπαδοί μας μοιάζουν με αυτούς της Μπόκα»

Gazzetta team
Μαντσίνι: «Οι οπαδοί μας μοιάζουν με αυτούς της Μπόκα»

bet365

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι περιέγραψε την κατάσταση στην Ελλάδα, παράλληλα αποτύπωσε την πρώτη του χρονιά στον Άρη.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «el-periodico.com.ar» και αρχικά μίλησε για την καραντίνα στην Ελλάδα. «Εδώ όλα έκλεισαν στις 13 Μαρτίου, όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα, πήραν μέτρα. Έκλεισαν τα γυμναστήρια, τα γήπεδα και φυσικά σταμάτησε το Πρωτάθλημα. Για να μετακινηθείς θα πρέπει να έχεις σχετικό έγγραφο, είτε πρόκειται για ψώνια είτε για να γυμναστείς ατομικά. Ευτυχώς, τα πράγματα εδώ δεν είναι σαν την Ισπανία ή την Ιταλία. Προπονούμαι στο σπίτι, τρέχω στα σοκάκια της πόλης και σε καθημερινή βάση είμαστε σε επαφή με την ομάδα και ακολουθούμε οδηγίες. Δεν ξέρουμε μέχρι πότε θα συνεχιστεί, ίσως λήξεις στις 27 του μήνα».

Ο Μαντσίνι αναφέρθηκε στην πρώτη χρονιά του στην ομάδα και στάθηκε στις διαφορές μεταξύ Γαλλίας και Ελλάδας. «Δεν παίζω βασικός, μπαίνω αλλαγή σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Η ομάδα είναι καλή και αυτή τη χρονιά. Θέλω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής για να καθιερωθώ. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν έχει σχέση με τη Γαλλία. Υπάρχει περισσότερη τακτική, το Πρωτάθλημα είναι δύο ταχυτήτων, υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των ομάδων που είναι στην κορυφή με τις υπόλοιπες. Σχετικά με τον βαθμό προσαρμογής του, απάντησε ότι… «σχεδόν όλοι ξέρουν αγγλικά κι αυτό με βοήθησε όπως και το ότι αρκετοί στην ομάδα μιλούν ισπανικά».

Ο Αργεντίνος παρομοίασε τους οπαδούς του Άρη με αυτούς της Μπόκα Τζούνιορς. «Είναι πολύ καλοί και ακολουθούν παντού την ομάδα. Είναι μοναδικό το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως επίσης είναι σημαντικό και το ματς με τον Ολυμπιακό. Το ζουν αλλιώς, υπάρχει μια τρέλα στο γήπεδο μας αλλά και στο δικό τους. Οι οπαδοί μας μοιάζουν με αυτούς της Μπόκα Τζούνιορς καθώς έχουν τον ίδιο ρυθμό, πολλά παρόμοια τραγούδια. Όταν αρχίσαμε να συζητάμε με τον Άρη, έμεινα έκπληκτος από τα μηνύματα που μου έστειλαν, με περίμεναν στο αεροδρόμιο κι εκεί ένιωσα ξεχωριστός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα