Ο Άρης ζητάει άρση του ban λόγω κορονοϊού

Ο Άρης ζητάει άρση του ban λόγω κορονοϊού

Gazzetta team
Ο Άρης ζητάει άρση του ban λόγω κορονοϊού

bet365

Με επιστολή της στη Superleague, η ΠΑΕ Άρης ζητάει την άρση της ποινής απαγόρευσης των μεταγραφών που του επέβαλε η FIFA.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Ο Άρης παραμένει δέσμιος της τιμωρίας που του επέβαλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία, λόγω αυτής δεν έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης μεταγραφών και με επιστολή που έστειλε στη Superleague (η οποία κοινοποιήθηκε στην ΕΠΟ και θα διαβιβαστεί στη FIFA) ζητάει την άρση του ban λόγω κορονοϊού. Ο λόγος αποστολής της επιστολής στους δύο συγκεκριμένους ελληνικούς φορείς σχετίζεται με τη διαδικασία που οφείλουν να ακολουθήσουν οι «κίτρινοι».

Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια καθώς έχει περάσει σχεδόν 1½ μήνας από την κατάθεση υπομνήματος στην Πειθαρχική Επιτροπή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (σ. σ. είχαν κληθεί σε απολογία ΕΠΟ και ΠΑΕ Άρης για την έκδοση δελτίου στον Φιορίν Ντουρμισάι), δίχως μέχρι στιγμής να υπάρχει απόφαση από τη συγκεκριμένη επιτροπή της FIFA ούτως ώστε να δημιουργηθεί και το νομικό μονοπάτι για να την εφεσιβάλει (μέσω CAS) σε περίπτωση που είναι αρνητική. Θυμίζουμε ότι τόσο η ΕΠΟ όσο και η ΠΑΕ Άρης ισχυρίστηκαν (στα υπομνήματά τους) ότι τα χρέη για τα οποία επέβαλε τιμωρία η FIFA ανήκουν στην παλιά εταιρία και όχι σ’ αυτή που βρίσκεται σε λειτουργία και συμμετέχει τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα