Τσιλούλης: «Πρέπει να απασχολούμαστε για να μην μελαγχολούμε»

Gazzetta team
Τσιλούλης: «Πρέπει να απασχολούμαστε για να μην μελαγχολούμε»

bet365

Ο Σωτήρης Τσιλούλης μίλησε για την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε με την πανδημία, για το ενδεχόμενο επανέναρξης του πρωταθλήματος αλλά και για την γενικότερη κατάσταση του Πανιωνίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στα panionianea:

«Είναι δύσκολη η κατάσταση. Όταν είσαι κλεισμένος όλη μέρα πρέπει να βρεις πράγματα να περάσει την ημέρα σου, γιατί και να κάθεσαι συνεχώς σε έναν καναπέ σε μελαγχολεί. Κάνουμε το πρόγραμμα μας όσο μπορούμε και έχουμε και την επικοινωνία μας με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Εκτός προπονήσεων είμαστε σχεδόν έναν μήνα πλέον».

Για το ενδεχόμενο διεξαγωγής των play off - play out: «Θα είναι κάτι δύσκολο. Χρειάζονται σίγουρα μέρες για να επανέλθουμε οι παίκτες σε αγωνιστική δράση. Ένας μήνας αποχής χωρίς επαφή με την μπάλα είναι κάτι πολύ δύσκολο, Χρειάζεται καιρός για να επανέλθεις στο επίπεδο που ήσουν. Ελπίζω αυτό να το σεβαστούν οι αρμόδιοι και αν γίνουν οι αγώνες να γίνουν κατάλληλα. Αν γίνουν οι αγώνες να γίνουν με τις σωστές συνθήκες».

Για την δύσκολη βαθμολογική θέση της ομάδας, εφόσον γίνουν τα play out: «Είμαστε σε μία δύσκολη θέση, αλλά το τέλος μετράει και αυτό μένει. Κρατάω την καλή εικόνα με την ΑΕΚ και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Είμαι πάντα αισιόδοξος και αναλόγως πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με το πρωτάθλημα πιστεύω να πάνε όλα καλά».

Για την εικόνα της ομάδας: «Κάναμε κάποια καλά ματς, αλλά δυστυχώς η καμπύλη στα περισσότερα ματς ήταν κάτω. Δεν υπήρχε σταθερότητα φέτος και αυτό το δείχνει και η βαθμολογία».

Για το -6 και το ψυχολογικό βάρος: «Δεν είχα ζήσει ξανά κάτι τέτοιο. Στην αρχή πίστευα ότι θα το καλύψουμε εύκολα το -6, αλλά δυστυχώς ήταν κάτι πολύ δύσκολο και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Είναι και το νεανικό ρόστερ που είναι λίγο δύσκολο να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις. Αλλά είπα και πριν είμαι αισιόδοξος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα