Μασούρας, Καρέλης, Μελισσάς και άλλοι, #μένουνσπίτι και γυμνάζονται (vid)

Gazzetta team
Μασούρας, Καρέλης, Μελισσάς και άλλοι, #μένουνσπίτι και γυμνάζονται (vid)

bet365

Με βίντεο που ανέβασε το γραφείο μάνατζερ που τους εκπροσωπεί, γνωστοί ποδοσφαιριστές #μένουνσπίτι και δεν ξεχνάνε να προσέχουν το σώμα τους.

Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν θα ήθελε να μένει συνέχεια σπίτι του, αλλά από την άλλη λόγω κορονοϊού είναι η μοναδική λύση για να κερδίσουμε όλοι μας αυτή την μάχη. Όταν όμως μένεις σπίτι θα πρέπει να κάνεις και λίγο γυμναστική, για δικό σου και μόνο καλό. Η Target Sport του Χρήστου Γάτση θέλησε μέσω ενός βίντεο να στείλει το δικό της μήνυμα. Συγκεκριμένα ποδοσφαιριστές έκαναν γυμναστική στο σπίτι με το μήνυμα να αναφέρει: «Το Target Sport, με όλους τους αθλητές μας, παρουσιάζει αυτό το βίντεο για την παραμονή στο σπίτι, αλλά ακόμα ασκείται κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού Οι αθλητές μας μένουν σπίτι και σας προτρέπουν να κάνετε το ίδιο. Αλλά δεν χρειάζεται να σταματήσουμε τη δουλειά μας. Μπορούμε να συνεχίσουμε να προπονούμαστε και να προετοιμαζόμαστε, στο σπίτι, για να επανέλθουμε στη δράση ακόμα καλύτεροι και δυνατοί».

Οι ποδοσφαιριστές είναι οι: Νίκος Καρέλης (Μπρέντφορντ), Νίκος Μελίσσας (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μασούρας (Ολυμπιακός), Χρήστος Τασουλής (Αστέρας Τρίπολης), Γιώργος Σουρνάκης (ΟΦΗ), Νώντας Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα), Νέστορας Γκέκας (Απόλλων Λάρισας), Θανάσης Παντελιάδης (Λεβαδειακός), Βασίλης Κινάλης (δανεικός από τον Ατρόμητο στον Θεσπρωτό), Αμπντούλ Ουές (Πλατανιάς), Αλέξανδρος Αρναρέλλης (Χανιά), Γιάννης Μπαστιάνος (δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης στον Λεβαδειακό).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα