Όλη η ΑΕΚ στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (pics)

Όλη η ΑΕΚ στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (pics)

Δημήτρης Βέργος
Όλη η ΑΕΚ στην αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας (pics)

bet365

Με απόλυτη επιτυχία διεξάγεται η εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με την υποστήριξη της ΑΕΚ. Όλη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια έδωσε το παρών δίνοντας αίμα.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αλληλεγγύη είναι η πιο αυθεντική μορφή ανθρωπιάς και οι Ελληνες πολίτες αυτές τις δύσκολες στιγμές το δείχνουν με την παραμικρή ευκαιρία. Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας με την υποστήριξη της ΑΕΚ διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη (8/4).

Και η ανταπόκριση ήταν εξαιρετική. Υπολογίζεται πως πάνω από 200 πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα κι έδωσαν αίμα. Εκεί και ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Βούρος, για να ακολουθήσει η ΑΕΚ με τους Ηλία Ατματσίδη, Στράτο Σβάρνα, Ίλια Ιβιτς, Ανθή Παπακώστα, και Ανδρέα Δημάτο να δίνουν το παρών και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, μίλησε για την αξιέπαινη αυτή πράξη: «Η ΑΕΚ είναι πάντα εδώ, έχουμε υποχρέωση σε αυτή την πολύ δύσκολη συγκυρία για όλο τον κόσμο να βοηθάμε με όλους τους τρόπους μπορεί ο καθένας» ήταν τα λόγια του Ιβιτς στην κάμερα της ΕΡΤ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα