ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: Ανά γκρουπ οι προπονήσεις στα Σπάτα μόνο όταν δοθεί το «πράσινο φως»

ΑΕΚ: Ανά γκρουπ οι προπονήσεις στα Σπάτα μόνο όταν δοθεί το «πράσινο φως»

ΑΕΚ: Ανά γκρουπ οι προπονήσεις στα Σπάτα μόνο όταν δοθεί το «πράσινο φως»

Στην ΑΕΚ δεν κάνουν επί του παρόντος κανένα πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις στα Σπάτα, περιμένοντας τις κυβερνητικές αποφάσεις για να αρχίσουν ανά γκρουπ μόνο όταν δοθεί το «πράσινο φως» για κάτι τέτοιο.

Με την απαγόρευση λειτουργίας των αθλητικών κέντρων που βρίσκεται σε ισχύ μέχρι και τις 27 Απριλίου, οι παίκτες της ΑΕΚ συνεχίζουν να ακολουθούν το πρόγραμμα προπόνησης κατ' οίκον που έχουν πάρει από τον γυμναστή Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο, ενώ έχουν τη δυνατότητα να βγαίνουν για λίγο και εκτός σπιτιού για τρέξιμο με προσοχή και στέλνοντας το απαραίτητο μήνυμα.

Τη δεδομένη στιγμή, λόγω της απαγόρευσης που υπάρχει μέχρι και τις 27 του μήνα, η ΑΕΚ δεν είναι σε θέση να κάνει κανένα πλάνο επιστροφής στις προπονήσεις στα Σπάτα. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο παρακολουθούν τις εξελίξεις και βρίσκονται σε αναμονή περιμένοντας την κυβερνητική απόφαση σχετικά με το πότε θα είναι σε θέση να λειτουργήσουν ξανά τα προπονητικά κέντρα. Τα Σπάτα παραμένουν κλειστά και κανείς δεν επιτρέπεται να προπονείται εκεί ακόμα κι αν κάποιοι παίκτες είχαν ζητήσει αν είναι δυνατό να μπορούν να πάνε στις εγκαταστάσεις για τρέξιμο.

Έτσι στην ΑΕΚ περιμένουν πρώτα να δοθεί το «πράσινο φως» από την κυβέρνηση για την επανέναρξη των προπονήσεων και όταν αυτό γίνει τότε οι παίκτες της Ένωσης θα είναι σε θέση να γυρίσουν στα Σπάτα αποκλειστικά και μόνο ανά γκρουπ και με την απαραίτητη απόσταση προκειμένου να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Είναι δεδομένο ότι όποτε αποφασιστεί η άρση των μέτρων που αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις οι προπονήσεις στην ΑΕΚ θα διεξάγονται σε αυτή τη μορφή και αργότερα, ανάλογα και με την εξέλιξη της κατάστασης με τον κορονοϊό, θα είναι δυνατό να λάβει χώρα κανονική προπόνηση. Όπως και να έχει πάντως μέχρι τις 27 Απριλίου οι παίκτες της ΑΕΚ θα συνεχίσουν το πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν στο σπίτι.