Ολυμπιακός: Θέλει να αξιοποιήσει το momentum και να «κλειδώσει» τη νέα συμφωνία με τον Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Θέλει να αξιοποιήσει το momentum και να «κλειδώσει» τη νέα συμφωνία με τον Μαρτίνς

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Θέλει να αξιοποιήσει το momentum και να «κλειδώσει» τη νέα συμφωνία με τον Μαρτίνς
Ο Ολυμπιακός έχοντας ως ένα από τα βασικά του όπλα το καλό κλίμα που υπάρχει από τις αρχικές συζητήσεις με τον Πέδρο Μαρτίνς θα επιδιώξει να τελειώσει θετικά την υπόθεση του νέου του συμβολαίου ακόμα και μες στον Απρίλιο.

Το ποδόσφαιρο διανύει δεδομένα μία δύσκολη περίοδο. Ίσως την πιο δύσκολή του τα τελευταία χρόνια ever και με σημαντική οικονομική ζημία εν μέσω της απραξίας λόγω του κορονοϊού.

Στην Ελλάδα οι ομάδες περιμένουν την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων ή έστω την προσπάθεια για να γίνει το restart εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Μέχρι τέλη Απριλίου θα έχουν συμπληρώσει σχεδόν 50 ημέρες χωρίς προπονήσεις, κάτι που εννοείται ότι παίζει τον ρόλο του. Όλα αυτά επηρεάζουν τους πάντες και τα πάντα και φυσικά επανακαθορίζουν τους σχεδιασμούς των ομάδων. Στον Ολυμπιακό όμως ορισμένα πράγματα ήταν ξεκάθαρα και παραμένουν έτσι. Οι ερυθρόλευκοι είχαν αρχίσει μία προεργασία και έναν πρώτο κύκλο επαφών με την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς με στόχο πιθανότατα ένα νέο διετές συμβόλαιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός από την άλλη όπου βρεθεί και όπου σταθεί τονίζει το πόσο πολύ τον καλύπτει ο Ολυμπιακός. Το θέμα όμως είναι πως με άλλα δεδομένα είχε υπογράψει το προηγούμενο συμβόλαιό του και με άλλο... status θα γίνει το τελικό στάδιο των επαφών. Σε αυτήν την φάση έχει σημασία πως το καλό κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές παραμένει, όμως δεν υπάρχει τίποτα το τελικό και το οριστικό. Οι ερυθρόλευκοι από μέρους τους θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν αυτό το momentum, αυτήν την καλή στιγμή για να πάνε σε μία οριστική συμφωνία ακόμα και μες στον Απρίλιο. Ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι με τις ιδιαίτερες συγκυρίες που διαμορφώνονται η επόμενη χρονιά δεν θα είναι τόσο εύκολη λόγω ημερομηνιών και το θέμα προπονητή για τους Πειραιώτες παραμένει το πλέον βασικό ως προς τον σχεδιασμό τους.

Τι μπορεί να υπάρξει πριν από αυτήν την εξέλιξη; Πολύ απλά οι τελικές αποφάσεις για το πότε μπορεί να επαναρχίσει η δράση στην Ελλάδα και φυσικά πριν από αυτές οι προπονήσεις. Να θυμίσουμε εδώ πως ο Ολυμπιακός έχει να παίξει και μία ρεβάνς με τη Γουλβς στην Αγγλία και ενώ υπάρχει και το Κύπελλο. Κοινώς από αγωνιστικής πλευράς συνεχίζει να έχει τρία ανοιχτά μέτωπα.

SUPERLEAGUE NEWS FEED