Θύρα 7: Προσφέρει 10.000 μάσκες σε όσους έχουν ανάγκη (pic)

Θύρα 7: Προσφέρει 10.000 μάσκες σε όσους έχουν ανάγκη (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Θύρα 7: Προσφέρει 10.000 μάσκες σε όσους έχουν ανάγκη (pic)

bet365

Κίνηση ανθρωπιάς και από την Θύρα 7 που προσφέρει 10.000 μάσκες για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη αυτήν την περίοδο λόγω του κορονοϊού.

bwin - Περισσότερα από 2100 παιχνίδια καζίνο για να επιλέξεις. |21+

Το ποστάρισμά της:

Η ΘΥΡΑ 7, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε δύσκολες στιγμές,έδινε,δίνει και ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση να μην κάνει το ελάχιστο για τους συνανθρώπους μας. Για αυτό λοιπόν ενημερώνουμε τον κόσμο ότι από σήμερα ξεκινάει η διάθεση ΔΩΡΕΑΝ 10.000 υφασμάτινων, βαμβακερών και πολλαπλών χρήσεων μασκών. Οι μάσκες θα διανεμηθούν σε ανθρώπους και ομάδες που το έχουν ανάγκη την δεδομένη χρονική στιγμή ενώ θα υπάρχει αναλυτικότερη ανακοίνωση για τους ΤΡΟΠΟΥΣ διάθεσής τους.

Η ΘΥΡΑ 7,ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ σε δύσκολες στιγμές,έδινε,δίνει και ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΑΡΩΝ. Δεν θα μπορούσε λοιπόν σε αυτή την...

Δημοσιεύτηκε από Gate 7 Official στις Τρίτη, 7 Απριλίου 2020

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED