Στήριξη στο κέντρο Υγείας από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας

Στήριξη στο κέντρο Υγείας από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας

Gazzetta team
Στήριξη στο κέντρο Υγείας από τον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας

bet365

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας προχώρησε σε μια σημαντική πρωτοβουλία, καθώς διέθεσε μάσκες και αντισηπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μηχανιώνας συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο πρόσφερε μάσκες και αντισηπτικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του συμβάλλοντας με τον τρόπο του στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι φίλοι του «Δικεφάλου» αναφέρουν:

«Ο σύνδεσμος μας δεν μπορούσε να μείνει απαθής στη λαίλαπα που λέγεται κορωνοϊός. Γι’ αυτό αγοράσαμε αντισηπτικά και μάσκες βαμβακερές επαναχρησιμοποιούμενες. Αντιπροσωπεία μας πήγε και της έδωσε στο κέντρο υγείας και στο δημαρχείο Μηχανιώνας, γιατί ΠΑΟΚ είσαι!!!».

Το Κέντρο Υγείας Νέας Μηχανιώνας εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστούμε θερμά τον Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Μηχανιώνας για την ευγενή προσφορά του προς το Κέντρο Υγείας μας. Χαιρόμαστε που με αυτής σας τη χειρονομία βρίσκεστε δίπλα μας».

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED