ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μπαντής: «Νωρίς να μιλάμε για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος»

Μπαντής: «Νωρίς να μιλάμε για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος»

Μπαντής: «Νωρίς να μιλάμε για οριστική διακοπή του πρωταθλήματος»

O πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών να μαζέψουν χρήματα με τον Μαραθώνιο στήριξης του ΠΣΑΠ και του Gazzetta.gr για την ενίσχυση της μάχης κατά του κορωνοϊού, αλλά και για το τι θα γίνει στο φετινό πρωτάθλημα.  

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis 95.5

Για την τοποθέτηση του Γκαρσία: «Συμφωνώ με τον Πάμπλο. Όντως δεν μου αρέσει που αστέρες του ποδοσφαίρου βγάζουν βίντεο με τις βίλες τους και «προκαλούν». Υπάρχει κόσμος που δυσκολεύεται και κάποιοι δεν έχουν και σπίτια και αναγκάζονται να μένουν στο δρόμο. Στην Ελλάδα το φαινόμενο αυτό είναι σε πολύ μικρό ποσοστό».

Για τη πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων: «Πήγε πολύ καλά. Πήγε καλά όχι μόνο οικονομικά αλλά καταφέραμε να ενώσουμε όλο τον αθλητισμό. Δώσαμε βήμα σε αθλήματα που δεν είχαν φωνή. Δείξαμε ότι ο αθλητισμός είναι ενιαίος».

Για το αν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα: «Διαβάζω διάφορα. Επίσημη ενημέρωση ως ΠΣΑΠ δεν έχουμε, κανένα μέλος. Είναι νωρίς να μιλάμε για τέτοια ζητήματα αλλά και για οριστική διακοπή πρωταθλήματος».

Για το μισθό των ποδοσφαιριστών και μια πιθανή μείωση: «Μπορεί να μεταφερθεί όχι να χαθεί. Είναι πολύ νωρίς ακόμη να συζητάμε για κάτι τέτοιο. Προέχει να σκεφτούμε εάν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ή όχι».