«Ο Βράνιες είναι ήδη στην πόρτα της εξόδου από την Άντερλεχτ»

Gazzetta team
Νέο δημοσίευμα στο Βέλγιο για τον Όγκνιεν Βράνιες, ο οποίος έχει τοποθετηθεί ήδη στη λίστα των παικτών που θα φύγουν σίγουρα το καλοκαίρι από τους «μοβ».

Ο δανεισμός του Βράνιες στην ΑΕΚ από την Άντερλεχτ λήγει στο τέλος της σεζόν. Οψιόν αγοράς του δεν υπάρχει και όπως έχει τονιστεί, η Ένωση δεν βιάζεται και θα περιμένει πρώτα να γυρίσει ο Βόσνιος στόπερ στις Βρυξέλλες για να μιλήσει με την ομάδα του και στη συνέχεια θα αποφασιστεί η όποια κίνηση.

Είναι γνωστό πως στην Άντερλεχτ θέλουν να παραχωρήσουν τον Βράνιες με κανονική μεταγραφή καθώς δεν τον υπολογίζουν, ενώ σημαντικό «αγκάθι» για τον βελγικό σύλλογο είναι και το συμβόλαιο του παίκτη το οποίο αγγίζει τις 900.000 ευρώ.

Νέο δημοσίευμα από το Βέλγιο μάλιστα επισημαίνει πως η Άντερλεχτ ήδη έχει ετοιμάσει τη λίστα με τους παίκτες που θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι προκειμένου να γίνει το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ και να μαζευτεί ένα ικανοποιητικό ποσό για τη μεταγραφική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα το voetbalnieuws.be αναφέρει πως η Άντερλεχτ ετοιμάζει έξοδο παικτών από το ρόστερ προκειμένου να το μικρύνει σε αριθμό και να αυξήσει το διαθέσιμο μπάτζετ. Ανάμεσα στα ονόματα που, όπως αναφέρει, πρέπει να φύγουν είναι και εκείνο του Βράνιες με τη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών που είναι ήδη έτοιμη να περιλαμβάνει συνολικά 13 ποδοσφαιριστές.