Μπα: «Μας λείπουν όλα, η υγεία πάνω απ' όλα» (vid)

Gazzetta team
Μπα: «Μας λείπουν όλα, η υγεία πάνω απ' όλα» (vid)

bet365

Ο Ουσεϊνού Μπα στέλνει το δικό του μήνυμα κατά του κορονοϊού, ευχαριστώντας τον κόσμο που ακούει τις οδηγίες των ειδικών και μένει σπίτι.

Το μήνυμα του στόπερ του Ολυμπιακού:

«Σκέφτηκα να τραβήξω αυτό το video για να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό προσωπικό, τους νοσοκόμους, τις νοσοκόμες, γι' αυτή την υπέροχη δουλειά που κάνετε. Καλή δύναμη σε εσάς. Εκτιμάμε πάρα πολύ όλα αυτά που κάνετε και ελπίζουμε να τελειώσουν όλα σύντομα. Θα ήθελα επίσης να στείλω ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης: Να μείνετε στο σπίτι, να ακολουθήσετε τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρχές, να πλένετε τα χέρια συχνά γιατί είναι σημαντικό. Μας λείπει το ποδόσφαιρο, το στάδιο, οι οπαδοί, η οικογένεια του Ολυμπιακού, όλα μας λείπουν, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα. Οπότε μείνετε σπίτι και θα ξαναβρεθούμε σύντομα, ευχαριστώ»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα