Ολυμπιακός: Ο κόσμος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μαρτίνς! (pics)

Ολυμπιακός: Ο κόσμος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μαρτίνς! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο κόσμος δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Μαρτίνς! (pics)

bet365

Το αναγνωστικό κοινό του Gazzetta και οι φίλοι του Ολυμπιακού που ψήφισαν στα δύο polls έδωσαν ξεκάθαρα ψήφο... αυτοδυναμίας στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς οδεύει στο να συμπληρώσει σχεδόν 2 χρόνια στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός αποτελεί ένα από τα βασικά ζητούμενα του σχεδιασμού των Πειραιωτών για τη νέα χρονιά ως προς το συμβόλαιό του.

Στο πλαίσιο αυτό το Gazzetta.gr με αφορμή τα προσωπικά του προπονητικά ρεκόρ έβαλε δύο polls για τους αναγνώστες - φίλους της ομάδας. Στην ερώτηση εάν είναι ο Πέδρο Μαρτίνς ο κορυφαίος Πορτογάλος τεχνικός που είχε ποτέ ο Ολυμπιακός ο 49χρονος ψηφίστηκε σε ποσοστό 73%, που μετά έγινε 75%!!! Μόλις 25% ψήφισε αρνητικά. Στην 2η ερώτηση εάν ο Ολυμπιακός πρέπει πάση θυσία να κρατήσει με νέο συμβόλαιο τον Μαρτίνς ένα 74.7% απάντησε θετικά και το υπόλοιπο ποσοστό αρνητικά. Όποιος επιθυμεί μπορεί να ρίξει τις ψήφους του εδώ. Να θυμίσουμε ξανά πως ο Μαρτίνς έχει 95 ματς στον Ολυμπιακό με 64 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα