Κρίστιτσιτς: «Υπέροχο να βρίσκομαι στους κορυφαίους της δεκαετίας του Ερυθρού Αστέρα»

Κρίστιτσιτς: «Υπέροχο να βρίσκομαι στους κορυφαίους της δεκαετίας του Ερυθρού Αστέρα»

Gazzetta team
Κρίστιτσιτς: «Υπέροχο να βρίσκομαι στους κορυφαίους της δεκαετίας του Ερυθρού Αστέρα»

bet365

Ο Σέρβος μέσος της ΑΕΚ δεν έκρυψε τη χαρά του σε συνέντευξη που έδωσε στην πατρίδα του για το γεγονός ότι ψηφίστηκε ανάμεσα στους κορυφαίους της δεκαετίας για τον Ερυθρό Αστέρα.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Πρόσφατα ο Νέναντ Κρίστιτσιτς σε μια δημοσκόπηση που έγινε από τη σερβική ιστοσελίδα mozzartsport ψηφίστηκε μέσα στους κορυφαίους για τον Ερυθρό Αστέρα την περασμένη δεκαετία.

Ο μέσος της ΑΕΚ παραχώρησε συνέντευξη στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα και δεν έκρυψε τη χαρά του για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που τον βάζει μέσα στους κορυφαίους του σερβικού συλλόγου.

«Φυσικά, είναι ένα υπέροχο συναίσθημα όταν παίρνεις την εμπιστοσύνη ενός φιλάθλου. Προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που είδαν τι προσέφερα στην ομάδα. Ήθελα να αφήσω ένα σημάδι στη χώρα και στην πόλη όπου μεγάλωσα. Είναι κάτι περισσότερο από τον επαγγελματισμό, αυτό που έκανα με τον Ερυθρό Αστέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων, μιλώντας με πολύ καλά λόγια για το σύνολο που είχε δημιουργήσει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς:

«Ποτέ δεν είχα βρεθεί ξανά σε τόσο ισορροπημένη ομάδα όπως αυτή. Είχα την αίσθηση ότι έπαιζα σε όλη μου την καριέρα με αυτούς τους παίκτες. Μας έφερε στην τελειότητα. Είχαμε επίσης μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, και δεν μια κλασική έκφραση αυτή, αλλά γεγονός».

Μάλιστα στον πρόλογο της συνέντευξης, ο Σέρβος δημοσιογράφος πλέκει το εγκώμιο του Κρίστιτσιτς, ο οποίος αποτελούσε βασικό γρανάζι της ομάδας του Μιλόγεβιτς.

«Όσοι παρακολουθούσαν τα παιχνίδια του Ερυθρού Αστέρα έβλεπαν ότι πριν ξεκινήσει κάθε παιχνίδι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έβγαζε μια κραυγή: Πάμε, Νένο! Ένα σαφές σημάδι ότι τον εμπιστευόταν και τον θεωρούσε ώριμο για να φέρει εις πέρας τις ιδέες του στο γήπεδο. Το πόσο σημαντικός όταν ο Κρίστιτσιτς φάνηκε με την αποχώρηση του για την ΑΕΚ. Υπήρξε ένα μεγάλο κενό το οποίο αναγνώρισαν οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα στη δημοσκόπηση που κάναμε και τον ψήφισαν στην ιδανική ομάδα της δεκαετίας», αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο της συνέντευξης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα