Η ΑΕΚ στηρίζει ενεργά την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Η ΑΕΚ στηρίζει ενεργά την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Gazzetta team
Η ΑΕΚ στηρίζει ενεργά την εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

bet365

Την Τετάρτη (8/4) θα λάβει χώρα η έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας με την ενεργή υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Λόγω των αναγκών για αίμα που έχουν προκύψει εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού, ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας την προσεχή Τετάρτη 8 Απριλίου διεξάγει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία. Αυτή θα έχει φυσικά και την ενεργή υποστήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς στη λίστα για να δώσουν αίμα έχουν ήδη εγγραφεί ο Ίλια Ίβιτς, η Ανθή Παπακώστα, ο Ανδρέας Δημάτος ενώ αναμένεται να συμβάλουν και άλλα στελέχη της ΠΑΕ.

Αναλυτικά οι λεπτομέρειες για την αιμοδοσία από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας:

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας Ανθή Παπακώστα, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) και τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, διοργανώνει έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία για να συνδράμει στην κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού covid - 19, την Τετάρτη 8 Απριλίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λεωφόρος Δεκελείας 152).

Σημαντική επισήμανση: Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να καλέσουν στο τηλέφωνο 210 2532048 (καθημερινά από τις 9.00 έως τις 14.00), ώστε να προγραμματιστεί το ραντεβού τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα