Ιγκλέσιας - Ούμπιδες: «Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα νοσοκομεία χρειάζονται βοήθεια»

Gazzetta team
Ιγκλέσιας - Ούμπιδες: «Οι άνθρωποι που δουλεύουν στα νοσοκομεία χρειάζονται βοήθεια»

bet365

Οι Αργεντινοί παίκτες των Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητου, Ματίας Ιγκλέσιας και Χαβιέ Ούμπιδες μιλώντας στον τηλεμαραθώνιο του gazzetta.gr στάθηκαν στο πόσο σημαντικό είναι να βοηθήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αρχικά ο Ιγκλέσιας είπε: «Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ για την πρωτοβουλία και στους ποδοσφαιριστές. Ευχαριστούμε και εσάς για τη φιλοξενία. Οι παίκτες του Αστέρα θα προσφέρουμε και εμείς ένα ποσό. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τα νοσοκομεία της χώρας και τους ασθενείς».

Για την καθημερινότητά του ο Ιγκλέσιας τόνισε: «Έχω δύο παιδιά, ζωγραφίζω μαζί τους και μετά έχω ομαδική προπόνηση στο skype. Προσπαθούμε να διατηρούμε τη φυσική κατάσταση. Δεν είναι εύκολο, αλλά καταλαβαίνουμε ότι πρέπει να μείνουμε στο σπίτι. Δεν παίζουμε με όλο αυτό και πρέπει να κάνουμε ό,τι μας λένε για να περάσει. Και θα περάσει αν είμαστε δεμένοι. Πρέπει να κάνουμε ότι μας λένε για να γυρίσουμε μετά όλοι στην καθημερινότητα και να μην λείπει κανείς. Ο κόσμος το έχει καταλάβει».

Για την Αργεντινή και την κατάσταση εκεί ο Ιγκλέσιας είπε: «Μιλάω με τον πατέρα μου. Στην Αργεντινή είμαστε καλά όπως και στην Ελλάδα, το έχουμε προλάβει σε σχέση με Ιταλία και Ισπανία. Θέλει ακόμα προσοχή, αλλά είμαστε καλά».

Από τη μεριά του ο Ούμπιδες τόνισε: «Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ και στο gazzetta. Είναι κάτι που γίνεται για καλό σκοπό καθώς πολλοί άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια. Όπως είπε ο Ματίας, οι άνθρωποι που δουλεύουν στα νοσοκομεία χρειάζονται βοήθεια».

Για το πως περνάει στο σπίτι, ο Ούμπιδες ανέφερε: «Είναι για όλους δύσκολο. Έχουμε ξεκινήσει μέσω της πλατφόρμας καθημερινές προπονήσεις και μετά κάνουμε λίγο τρέξιμο εκτός σπιτιού. Μένουμε σπίτι τον περισσότερο καιρό γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι η ώρα να μείνουμε σπίτι. Θα έχουμε χρόνο για καφέ και φαγητό με φίλους αργότερα».

Για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα του την Αργεντινή ο Ούμπιδες υπογράμμισε: «Μιλάμε καθημερινά με την οικογένειά μας. Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί έχουμε 40 με 45 εκατομμύρια πληθυσμό, αλλά εντάξει. Νομίζω πως αν προσέχουν αυτό θα περάσει. Το θέμα είναι να προσέχουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα