ΑΕΚ: «Να βγούμε υγιείς και να ζήσουμε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν ουτοπία» (pics)

ΑΕΚ: «Να βγούμε υγιείς και να ζήσουμε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν ουτοπία» (pics)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Να βγούμε υγιείς και να ζήσουμε αυτό που κάποιοι θεωρούσαν ουτοπία» (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβαζε ένα κολάζ φωτογραφιών από την ανέγερση της Αγιάς Σοφιάς και έστειλε ένα μήνυμα για την τωρινή κατάσταση και για το μέλλον.

Οι κιτρινόμαυροι προτρέπουν τους φίλους τους να μείνουν στο σπίτι γιατί αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία ώστε στη συνέχεια να ζήσουν όλοι μαζί την είσοδο στην Αγιά Σοφιά, που όπως επισημαίνει η ΑΕΚ, κάποιοι θεωρούσαν την κατασκευή της «ουτοπία» στο παρελθόν.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ:

«Έχουμε πολλά πράγματα να θυμηθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε! Από τις εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης μέχρι το σκέπαστρο και τις πρώτες εργασίες για την υπογειοποίηση. Από τότε που απλά φανταζόμασταν μέχρι σήμερα που βλέπουμε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει πάρει την τελική του μορφή! Μέσα από φωτογραφίες σπάνιες και αδημοσίευτες! Για να περάσει και πάλι η ιστορία μπροστά από τα μάτια μας! Όσο περιμένουμε να βγούμε νικητές και υγιείς από αυτή την πρωτοφανή συγκυρία και όσο μετράμε αντίστροφα για να ζήσουμε αυτό που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αποτελεί ουτοπία».

Έχουμε πολλά πράγματα να θυμηθούμε σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε! Από τις εκσκαφές και τα έργα αντιστήριξης μέχρι το σκέπαστρο και τις πρώτες εργασίες για την υπογειοποίηση. Από τότε που απλά φανταζόμασταν μέχρι σήμερα που βλέπουμε το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να έχει πάρει την τελική του μορφή! Μέσα από φωτογραφίες σπάνιες και αδημοσίευτες! Για να περάσει και πάλι η ιστορία μπροστά από τα μάτια μας! Όσο περιμένουμε να βγούμε νικητές και υγιείς από αυτή την πρωτοφανή συγκυρία και όσο μετράμε αντίστροφα για να ζήσουμε αυτό που κάποιοι προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι αποτελεί ουτοπία.. #aekfc #ourhome #ourland #ourhistory #ourcity #agiasofia #neafiladelfia #weareback #μένουμε_σπίτι

A post shared by ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα