Κορονοϊός: Γάντια και μάσκες από τη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών (pic)

Κορονοϊός: Γάντια και μάσκες από τη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών (pic)

Gazzetta team
Κορονοϊός: Γάντια και μάσκες από τη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών (pic)

bet365

Νέα προσφορά από τους οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ και πιο συγκεκριμένα από τη Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών, στη μάχη κατά της πανδημίας.

Οι φίλοι του «Δικεφάλου» από τα Γρεβενά προχώρησαν στην αγορά 100 υφασμάτινων ανθεκτικών βαμβακερών μασκών και 2.000 νοσοκομειακών γαντιών τις οποίες και δώρισε στο τμήμα αιμοκάθαρσης του Γενικού νοσοκομείου Γρεβενών και στο ΕΚΑΒ της πόλης.

«Ευχόμαστε αυτή η μηδαμινή προσφορά, μπροστά σε αυτό που ζούμε όλοι, να συμβάλει έστω και στο ελάχιστο, στην ενίσχυση των εργαζόμενων στα νευραλγικά αυτά τμήματα του κλάδου της υγείας αλλά και στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι αυτή την στιγμή και όχι μόνο. Σε αυτά τα 94 χρόνια ένδοξης και περήφανης ιστορίας του συλλόγου και από γενιά σε γενιά, εκτός από την ανιδιοτελή μας αγάπη και την αμέριστη στήριξη στον σύλλογο μέσα σε δύσκολα χρόνια, μεταλαμπαδεύτηκε η προσφορά και η αλληλεγγύη... Έτσι μάθαμε από παιδιά για 1926 λόγους», αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.

Δείτε τη δημοσίευση της Λέσχης Φίλων ΠΑΟΚ Γρεβενών στο Facebook:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα