Super League 1: Όλα όσα ειπώθηκαν από τις ομάδες στην δίωρη τηλεδιάσκεψη!

Φώτης Καρακούσης
Super League 1: Όλα όσα ειπώθηκαν από τις ομάδες στην δίωρη τηλεδιάσκεψη!

bet365

Το Gazzetta.gr συγκέντρωσε όλες τις απόψεις των εκπροσώπων των ομάδων όπως αυτές εκφράστηκαν στο Δ.Σ. της Λίγκας μέσω της δίωρης τηλεδιάσκεψης της Πέμπτης.

Περίπου δύο ώρες διήρκησε η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων στην οποία ελήφθη η απόφαση περί νέας αναστολής του πρωταθλήματος με χρονικό ορίζοντα έως τις 24 Απριλίου. Ουσιαστικά δεν είχαμε καμία οριστική απόφαση ούτε για την τύχη του πρωταθλήματος αλλά ούτε και για το θέμα των συμβολαίων, των μισθών και των όποιων περικοπών. Έχει όμως τη σημασία του το τι ανέφερε η κάθε ομάδα ενώ να θυμίσουμε πως στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν και οι Βαγγέλης Μαρινάκης - Γιάννης Αλαφούζος. Ειδικότερα:

Ολυμπιακός: Είναι υπέρ της οριστικής κατάληξης του πρωταθλήματος με απόφαση για την τελική κατάταξη. Δηλαδή σε περίπτωση οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, να είναι ξεκάθαρη η τελική βαθμολογία και θέση κάθε ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θεωρεί ότι έως τις 24 Απριλίου δεν θα υπάρχει επαρκή εικόνα και πρότεινε νέα τηλεδιάσκεψη για τις 30 του μήνα. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήθελε νέα τηλεδιάσκεψη νωρίτερα, ενώ ο Μηνάς Λυσάνδρου πρότεινε μία πρώτη κουβέντα να γίνει στις 16 Απριλίου και μετά να επανεξεταστεί το θέμα στις 24 Απριλίου.

ΠΑΟΚ: Λέει ναι στην διακοπή αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις ενώ περιμένει να τελεσιδικήσουν και οι υποθέσεις του με την Ξάνθη.

ΑΕΚ: Μέσω του προέδρου της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, πρότεινε το Working Group που έγινε δεκτό και την αναστολή έως τις 24 Απριλίου. Επίσης έγινε αποδεκτή.

Παναθηναϊκός: Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι υπέρ της διακοπής και θεωρεί ανεδαφικό να μιλάμε για οποιαδήποτε επανέναρξη.

ΟΦΗ: Ο Ηλίας Πουρσανίδης συμφωνεί με την αναστολή και την αναμονή για πιο καλές συνθήκες, ενώ συναίνεσε και στην άποψη του Ατρόμητου για χρονικό διάστημα προετοιμασιών 4 εβδομάδων πριν την οποιαδήποτε επανέναρξη.

Άρης: Ο Άρης θεωρεί ότι δεν γίνεται και δεν κινείται τίποτα και η διακοπή είναι λύση. Το μεγάλο του θέμα όπως εκφράστηκε είναι τα συμβόλαια και οι μισθοί των παικτών.

Ατρόμητος: Στην τηλεδιάσκεψη μίλησαν και ο Γιώργος Σπανός και η Κάτια Κοξένογλου, η οποία στάθηκε κυρίως στο πώς θα πρέπει να βρεθούν εναλλακτικές λύσεις. Επισήμανε επίσης ότι η κατάσταση δείχνει να μην... προχωράει σε αυτήν την φάση και πως απαιτείται διάστημα 4 εβδομάδων προπονήσεων πριν από τους όποιους επόμενους αγώνες.

ΑΕΛ: Ζήτησε να εξαντληθούν οι προθεσμίες και να δουν οι ομάδες πώς να τελειώσει η χρονιά. Μεγάλο θέμα και της ΑΕΛ τα συμβόλαια και οι αδειοδοτήσεις. Απέσυρε την πρότασή της για αναδιάρθρωση και περί 16 ομάδων.

Αστέρας Τρίπολης: Να περιμένουν οι ομάδες μέχρις ότου φανεί πιο ξεκάθαρο τοπίο λέει ο αρκαδικός σύλλογος που θα ήθελε να τελειώσει όσο πιο ομαλά η σεζόν.

Λαμία: Έγινε λόγος για πολλά προβλήματα και θέματα επιβίωσης των ομάδων. Δεν το είπε ανοιχτά ο εκπρόσωπός της αλλά και να τελείωνε η σεζόν άμεσα δεν είναι κάτι που θα την ενοχλήσει.

Βόλος: Ο Βόλος ζήτησε κυρίως τη δική του συμμετοχή στο Working Group και ανέφερε πως σ' αυτό πρέπει απαραίτητα να συμμετέχουν και οι έξι πρώτες ομάδες.

Ξάνθη: Είναι επίσης υπέρ του να εξαντληθεί κάθε χρονικό περιθώριο για να τελειώσει όσο πιο ομαλά η σεζόν.

Παναιτωλικός: Στην εκπροσώπηση των Αγρινιωτών έγινε λόγος για τα δεδομένα πολλά προβλήματα και ότι μέχρι το καλοκαίρι δεν μπορεί να γίνει τίποτα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πανιώνιος: Ο Χρήστος Δάρας μιλώντας και ιατρικά ανέλυσε λίγο παραπάνω το θέμα. Σημείωσε πως αυτή η κουβέντα είναι τελείως στον αέρα και ότι σε αυτήν την φάση δεν μπορούμε να μιλάμε για κανένα πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα