Το μίτινγκ των τεχνικών διευθυντών και ο Άγγελος Χαριστέας

Το μίτινγκ των τεχνικών διευθυντών και ο Άγγελος Χαριστέας

Βασίλης Βλαχόπουλος
Το μίτινγκ των τεχνικών διευθυντών και ο Άγγελος Χαριστέας

bet365

Η αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού και οι επιπτώσεις στην αγορά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου είναι ο λόγος της σημερινής (2/4) τηλεδιάσκεψης που διοργανώνει ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα, Πέδρο Μάρκες, στην οποία θα πάρει μέρος και ο Άγγελος Χαριστέας.

Είναι προφανές ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο βρίσκεται ενώπιον ριζοσπαστικών αλλαγών λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και φυσικά της παύσης όλων των δραστηριοτήτων τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο. Κυρίως όμως, οι επιτελείς των ομάδων έχουν μπει σε διαδικασία καταγραφής των οικονομικών συνεπειών της όλης κατάστασης, ορμώμενοι από τα άκρως δυσοίωνα μηνύματα για την παγκόσμια οικονομία και την περίοδο λιτότητας που θα διαδεχθεί την υγειονομική κρίση.

Στις ομάδες επικρατεί η βεβαιότητα ότι αρχής γενομένης της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου θα υπάρξει ραγδαία μείωση των εσόδων τους, γεγονός το οποίο προφανέστατα θα διαμορφώσει το οικονομικό πλαίσιο επί του οποίου θα κινηθούν και φυσικά θα οδηγήσει στην αναγκαστική απόφαση μείωσης των αγωνιστικών προϋπολογισμών.

Ήδη, κορυφαία στελέχη ευρωπαϊκών κλαμπ βρίσκονται σε επικοινωνία έχοντας σκοπό την κοινή αντιμετώπιση του προβλήματος και προς αυτήν την κατεύθυνση, ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα, Πέδρο Μάρκες, έχει προγραμματίσει για σήμερα (2/4) το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με αρκετούς τεχνικούς διευθυντές ευρωπαϊκών κλαμπ, μεταξύ αυτών και ο Άγγελος Χαριστέας. Η τηλεδιάσκεψη έχει ως στόχο την κατάθεση απόψεων, τη διασπορά πληροφοριών για τον τρόπο αντιμετώπισης της κρίσης σε κάθε χώρα αλλά και συζήτηση επί των επιπτώσεων που θα υπάρξουν στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και κυρίως της παγκόσμιας αγοράς.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα