ΑΕΚ: Η μαγεία της Αγιάς Σοφιάς μέσα από δέκα «πίνακες ζωγραφικής»! (pics)

ΑΕΚ: Η μαγεία της Αγιάς Σοφιάς μέσα από δέκα «πίνακες ζωγραφικής»! (pics)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η μαγεία της Αγιάς Σοφιάς μέσα από δέκα «πίνακες ζωγραφικής»! (pics)

bet365

Ποιο είναι το αποτέλεσμα αν πάρεις δέκα εντυπωσιακές φωτογραφίες από τα έργα στην Αγιά Σοφιά, τις πειράξεις και τις κάνεις να φαίνονται σαν δέκα πίνακες ζωγραφικής;

Οι εργασίες στην Αγιά Σοφιά θα κλείσουν σε μερικούς μήνες τρία χρόνια. Μέσα στον Απρίλιο το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συμπληρώσει 1000 ημέρες εργασιών και η προσμονή των φίλων της Ένωσης να μπουν στο νέο τους σπίτι, στην παραδοσιακή τους γειτονιά, όσο περνάει ο χρόνος τόσο και αυξάνεται!

Ήδη με την ολοκλήρωση της κατασκευής του στεγάστρου, η Αγιά Σοφιά ορθώνεται εντυπωσιακή και με το που προχωρήσουν τα εσωτερικά έργα μέσα στους επόμενους μήνες, αλλά και η εξωτερική κάλυψη του γηπέδου, το νέο σπίτι της ΑΕΚ θα αρχίσει να τελειοποιείται, αποτελώντας το στολίδι της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τη δεδομένη στιγμή οι εργασίες επικεντρώνονται έξω από την Αγιά Σοφιά όπου από τις αρχές της εβδομάδας έχει ξεκινήσει να υλοποιείται και επίσημα η υπογειοποίηση. Ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με τη λειτουργία του γηπέδου που θα συμβάλει παράλληλα και στη δημιουργία πάρκου, το οποίο θα αναμορφώσει όλη την περιοχή.

Ήδη πολύ πριν ξεκινήσουν τα έργα στα τέλη Ιουλίου του 2017, είχε επισημανθεί ότι το νέο σπίτι της ΑΕΚ δεν θα ήταν ένα ακόμα γήπεδο. Η Αγιά Σοφιά δεν θα έμοιαζε σαν τα άλλα γήπεδα, αλλά θα αποτελούσε κάτι το ξεχωριστό. Κάτι μάλιστα το οποίο ήδη μπορεί να διακρίνει κανείς και πολύ περισσότερο θα γίνεται αντιληπτό όταν σε ένα χρόνο και μερικούς μήνες από σήμερα η Ένωση μπει στην Αγιά Σοφιά.

Ένα αθλητικό κέντρο μνήμης και πολιτισμού, το οποίο εκτός του ότι θα αποτελεί το νέο σπίτι της ΑΕΚ, θα έχει τις ρίζες του στην ιστορία του συλλόγου από την Πόλη, περιλαμβάνοντας τα δύο μουσεία, εκείνο της ΑΕΚ και αυτό του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Από την πρώτη μέρα της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς μέχρι και σήμερα έχουν τραβηχτεί ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες, τις οποίες αν κανείς τις «πειράξει», τότε είναι σαν να δημιουργεί έναν πίνακα ζωγραφικής. Εμείς πήραμε δέκα από αυτές και τις κάναμε να δείχνουν σαν ένα καλλιτεχνικό έργο, δίνοντας στο καθένα και ένα όνομα.

Το αποτέλεσμα απλά… μαγευτικό!

1) Στέγαστρο ονείρων

2) Πόλη και φύση

3) Φώτα της πόλης

4) Ουράνιο τόξο

5) Ήλιος κόντρα

6) Ύψη

7) Προσμονή

8) Βουτιά

9) Παιδική αθωότητα

10) Αχτίδες και σύννεφα

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED