Μάνταλος: «Σκέφτομαι τη στιγμή που θα μπω στην Αγιά Σοφιά» (vid)

Μάνταλος: «Σκέφτομαι τη στιγμή που θα μπω στην Αγιά Σοφιά» (vid)

Gazzetta team
Μάνταλος: «Σκέφτομαι τη στιγμή που θα μπω στην Αγιά Σοφιά» (vid)

bet365

Από... κόσκινο πέρασαν τον αρχηγό του Δικεφάλου, Πέτρο Μάνταλο ο κόσμος της ΑΕΚ στο «QnA #stayhome edition» που διοργανώθηκε από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Οπως αναφέρει η ΠΑΕ:

Από την… ανάκριση των οπαδών της ΑΕΚ πέρασε ο Πέτρος Μάνταλος. Το AEK TV «επισκέφτηκε» μέσω Skype τον αρχηγό της ομάδας στο σπίτι του και μας απάντησε στις ερωτήσεις που εσείς στείλατε μέσω του Instagram της ΠΑΕ. Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να επιλέξουμε 20 ερωτήσεις, όσες ο αριθμός της φανέλας του. Τελικά, έγιναν 21. Η… +1 ήταν ερώτηση - έκπληξη από συμπαίκτη του.

Πώς περνά τις μέρες του στην… καραντίνα; Ποιό είναι το γκολ που ξεχωρίζει από αυτά που έχει πετύχει με την κιτρινόμαυρη φανέλα; Ποιά θεωρεί ως κορυφαία στιγμή του στην ΑΕΚ; Ποιό είναι το αγαπημένο του σύνθημα της εξέδρας; Η απαντήσεις σε αυτές και πολλές ακόμη ερωτήσεις στο βίντεο του AEK TV…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα