ΠΑΕ Λαμία: Στήριξε εθελοντική αιμοδοσία

Gazzetta team
ΠΑΕ Λαμία: Στήριξε εθελοντική αιμοδοσία

bet365

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποίησε σήμερα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμφιθέας, με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία, Νίκο Τσούκαλο να δίνει το παρών.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Ο Σύλλογος μας σήμερα πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, προκειμένου να συνεισφέρει στην μεγάλη προσπάθεια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών σε αίμα.

Οι ανάγκες αυτές στην περίοδο της παρούσας πανδημίας παραμένουν μεγάλες.

Στο κάλεσμα της σημερινής αιμοδοσίας ανταποκρίθηκαν πολλοί συμπολίτες μας, σε μία από τις μεγαλύτερες εθελοντικές αιμοδοσίες του Συλλόγου μας τα τελευταία χρόνια. Ευχαριστούμε το Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την εξαιρετική συνεργασία και τους φίλους του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την προσφορά ειδών μπουφέ για τους αιμοδότες. Οι χορηγοί μας ήταν:

Ξυλόφουρνος «Πινακωτή» στα Γαλανέϊκα
Φούρνος «Ζιώγας» στο κέντρο της Λαμίας
Φούρνος «Πετρόμυλος» στα Γαλανέϊκα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα