Αμπάντ: «Αν μείνω στην Ελλάδα, να είναι για μεγαλύτερο πρότζεκτ»

Gazzetta team
Αμπάντ: «Αν μείνω στην Ελλάδα, να είναι για μεγαλύτερο πρότζεκτ»

bet365

Ο Ισπανός γκολκίπερ που αγωνίζεται στην Ξάνθη ως δανεικός, σχολίασε πως δεν αναμένεται να μείνει και του χρόνου στην ομάδα

Για το πώς βιώνει την πανδημία του κορονοϊού, αλλά και το μέλλον του μίλησε ο Κάρλος Αμπάντ σε ΜΜΕ της Ισπανίας. «Αυτό που προέχει για όλους μας και μας ανησυχεί είναι να είμαστε καλά. Ισως μάλιστα είναι προτιμότερο που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Αν δεν είστε σε γκρουπ, μπορείς ακόμη να βγεις έξω», ανέφερε ο γκολκίπερ της Ξάνθης. Ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην ελληνική ομάδα από την Τενερίφη, όμως δεν υπολογίζεται στα Κανάρια Νησιά για την επόμενη χρονιά. Για το μέλλον του δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μείνει στη χώρα μας, όχι όμως στην Ξάνθη καθώς επιθυμεί να δοκιμάσει τις… δυνάμεις του ακόμη πιο ψηλά. «Θα μου άρεσε να δοκιμάσω και κάτι ακόμα, σε κάποια σημαντική ομάδα του εξωτερικού και αν αυτή είναι στην Ελλάδα, να είναι για ένα μεγαλύτερο πρότζεκτ», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα