France Football: «Προχωρημένες συζητήσεις Μαρινάκη - Μασονί για την Τρουά»

Gazzetta team
France Football: «Προχωρημένες συζητήσεις Μαρινάκη - Μασονί για την Τρουά»

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει διαψεύσει κατηγορηματικά την πληροφορία όμως οι Γάλλοι επιμένουν και το France Football μιλά για προχωρημένες επαφές της πλευράς Μαρινάκη με τον Μασονί, ισχυρό άνδρα της Τρουά, σχετικά με την αγορά της γαλλικής ομάδας.

Ο Κριστόφ Λαρσέ που υπογράφει το κείμενο στο France Football υπογραμμίζει πως ο Ντανιέλ Μασονί, ισχυρός άνδρας της Τρουά κοστολογεί την ομάδα σε 8 με 10 εκατ. ευρώ. Επίσης ότι υπάρχουν προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Μαρινάκη για την αγορά της ομάδας και ότι έχει ξεκινήσει οικονομικός έλεγχος της Τρουά για να δρομολογηθεί το θέμα αυτό. Πάνω σε αυτό το πλαίσιο αποκαλύπτεται ότι έχει υπογραφεί και συμφωνία, ώστε να αρχίσει από την πλευρά Μαρινάκη ο έλεγχος των οικονομικών του γαλλικού συλλόγου.

Η συμφωνία με βάση τα όσα μεταδίδει το France Football είναι ο Μασονί να παραμείνει ως διαχειριστής και εκείνος που θα ελέγχει την ομάδα για δύο σεζόν. Τονίζεται πάντως ότι σε τέτοια περίσταση ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν θα ήθελε συνέταιρο. Παράλληλα σημειώνεται ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό πιθανότατα να καθυστερήσει όλη αυτήν την διαδικασία.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση στις αρχές Μαρτίου με τον ιδιοκτήτη της Τρουά, Ντανιέλ Μασόνι, ο οποίος ψάχνεται εδώ και καιρό για... συμπαίκτη. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λουίς ντε Σόουζα ενώ προκύπτει πως η κουβέντα ήταν και για θέματα που αφορούσαν ενδεχόμενες μεταγραφές. Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι στα της γαλλικής αγοράς, λόγω της παρουσίας των Μοντέστο και Ανιγκό. Να θυμίσουμε πάντως πως ο Ολυμπιακός την πρώτη ημέρα που είχε βγει το θέμα είχε προχωρήσει σε κατηγορηματική διάψευση των γαλλικών ρεπορτάζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα