Super League 1: Οι ομάδες μέχρι τις 11 Απριλίου συμπληρώνουν 29 ημέρες χωρίς προπονήσεις!

Δημήτρης Τομαράς
Super League 1: Οι ομάδες μέχρι τις 11 Απριλίου συμπληρώνουν 29 ημέρες χωρίς προπονήσεις!

bet365

Οι ομάδες της Λίγκας έως τις 11 Απριλίου θα συμπληρώσουν 29 ημέρες χωρίς κανονικές προπονήσεις, κάτι που σημαίνει πως εάν συνεχιστεί η υπάρχουσα κατάσταση και μες στον Απρίλιο θα μείνουν στο σύνολο 48 ημέρες χωρίς προπονήσεις!

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Τα πράγματα ήταν δύσκολα και παραμένουν δύσκολα για τις ομάδες της Λίγκας που κινδυνεύουν να ξεχάσουν το πότε έκαναν τελευταία φορά προπόνηση. Ο Ολυμπιακός για παράδειγμα τελευταία φορά είχε μία αποθεραπεία στις 13 Μαρτίου. Ο Μαρτίνς είχε δώσει διήμερο ρεπό και μετά - εάν δεν είχε προκύψει η απαγόρευση η ομάδα του Ολυμπιακού - θα γύριζε στον Ρέντη για επανέναρξη προπονήσεων για το ματς με τη Γουλβς και φυσικά την πρεμιέρα των πλέι οφ. Από τότε πέρασαν 16 ημέρες χωρίς προπονήσεις και μαζί με τη νέα απαγόρευση προστίθενται άλλες 13 για να πάμε στις 29 ημέρες.

Εάν δε οι ομάδες μείνουν εκτός όλον τον Απρίλιο θα έχουν ένα διάστημα 48 ημερών χωρίς προπόνηση! Και αυτό διότι από τις 11 Απριλίου μέχρι το τέλος του μήνα υπολείπονται άλλες 19 ημέρες. Κάτι που δεδομένα αποτελεί κάτι το οποίο θα τεθεί επί τάπητος στην τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων της Λίγκας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα