Μασούρας: Ο Έλληνας που φέτος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από κάθε άλλον συμπατριώτη του! (pic)

Μασούρας: Ο Έλληνας που φέτος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από κάθε άλλον συμπατριώτη του! (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Μασούρας: Ο Έλληνας που φέτος έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερο από κάθε άλλον συμπατριώτη του! (pic)

bet365

Ο Γιώργος Μασούρας κατέχει το φετινό ρεκόρ του Έλληνα με τον πιο μεγάλο αριθμό συμμετοχών από κάθε άλλον συμπατριώτη του ενώ στον Ολυμπιακό έχει φτάσει τα 57 ματς με 11 γκολ και 6 ασίστ.

Ο Γιώργος Μασούρας αποτελεί μία ξεχωριστή περίπτωση παίκτη από κάθε άποψη. Είναι ίσως από τις λίγες περιπτώσεις παικτών που ο Πέδρο Μαρτίνς είχε αναδείξει και ξεχωρίσει ως προς το πλάνο χρησιμοποίησής τους και τον ρόλο τους πριν καν πιάσουν Λιμάνι. Ο Έλληνας ακραίος, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «εργαλεία», για τον Πέδρο Μαρτίνς και ήδη έχει φορέσει 57 φορές, την φανέλα των Πειραιωτών. Μάλιστα, ήδη «μετράει» έντεκα τέρματα και έξι ασίστ, ενώ μόνο φέτος, έχει αγωνιστεί 41 φορές, έχει σκοράρει επτά γκολ και έχει «σερβίρει» πέντε ακόμα, για τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής εξτρέμ όμως εκτός όλων των άλλων έχει μία... παγκόσμια πρωτιά καθώς είναι ο Νο1 Έλληνας σε συμμετοχές για την φετινή σεζόν. Ένα στατιστικό που στηρίζεται και στις συμμετοχές του με την Εθνική μας ομάδα. Σε αγωνιστικά λεπτά δεν είναι πρώτος έχοντας 2.819 τον αριθμό (έχει 2.589 με τον Ολυμπιακό), όμως είναι πρώτος για το 2019-2020 σε συμμετοχές με 41 παρουσίες στον Ολυμπιακό συν τις εμφανίσεις του με την Εθνική. Με την Εθνική όπου μαζί με τα ματς των Πειραιωτών σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt φτάνει τα 46 παιχνίδια.

Στην δεύτερη θέση της λίστας αυτής, βρίσκεται ένας ακόμα «ερυθρόλευκος» ποδοσφαιριστής. Είναι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος έχει παίξει περισσότερα λεπτά από τον Μασούρα, αλλά «μετράει» λιγότερες συμμετοχές. Για την ακρίβεια, ο «Μπούχα» έχει 3.591 αγωνιστικά λεπτά (έχει 3.347 με τον Ολυμπιακό), αλλά «μετράει» λιγότερες συμμετοχές από τον συμπαίκτη του, δηλαδή 43. Ο Μπουχαλάκης φέτος είχε 39 αγώνες με τον Ολυμπιακό με 1 γκολ και 2 ασίστ αλλά και 4 ματς με την Εθνική. Δείτε στην Gallery το σχετικό πινακάκι από το Transfermarkt.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα