Σαββίδης: «Να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα»

Σαββίδης: «Να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα»

Σταύρος Σουντουλίδης
Σαββίδης: «Να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα»

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης, μέσω προσωπικής επιστολής του, ζητάει από το σύνολο των εργαζομένων στις εταιρείας του να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της υγείας τους.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Μέσα από την προσωπική επιστολή του ο ομογενής επιχειρηματίας απευθύνεται στους εργαζόμενους των εταιρειών του, σε Ρωσία και Ελλάδα, μεταξύ αυτών και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ζητώντας να επιδείξουν ατομική ευθύνη στη «μάχη» κατά του κορονοϊού.

Πιο αναλυτικά στην επιστολή του ο Ιβάν Σαββίδης αναφέρει:

«Αγαπητές κι αγαπητοί συνάδελφοι, δεδομένων των σημερινών συνθηκών, θεωρώ χρέος μου να απευθυνθώ προσωπικά σε κάθε έναν από σας, σε κάθε επιχείρησή μας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, απαιτείται όλοι μας να επιδείξουμε ψυχραιμία και ατομική υπευθυνότητα ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας αλλά και τους αγαπημένους μας ανθρώπους, που ενδεχομένως να ανήκουν σε κάποια ευπαθή ομάδα. Ο πανικός και η επιπολαιότητα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, δεν είναι ο κατάλληλος σύμβουλος για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση.

Πάγια άποψή μου είναι πως το σημαντικότερο κεφάλαιο της κάθε εταιρείας είναι οι ίδιοι της οι άνθρωποι.

Ως εκ τούτου, τώρα, στρατηγικός μας στόχος είναι να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για την διασφάλιση της υγείας των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο λαός μας έλεγε ανέκαθεν: «Την υγειά μας να’χουμε, και όλα τα άλλα γίνονται».

Έχω, ήδη, ζητήσει από τους επικεφαλής όλων των επιχειρήσεων να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή σε καθεμία και καθέναν προσωπικά, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον κορονοϊό.

Να εφαρμοστεί άμεσα στο μέγιστο δυνατό αριθμό εργαζομένων η τηλεργασία και, εφόσον απαιτηθεί, να χορηγηθούν επιπλέον πόροι για να πετύχουμε το στόχο μας.

Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στην πανδημία που εξαπλώνεται με επιταχυνόμενους ρυθμούς.

Φερθείτε υπεύθυνα!

Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους δικούς σας ανθρώπους!

Ιβάν Σαββίδης».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα