Σούμ: «Νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα όταν μου είπαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»!

Σούμ: «Νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα όταν μου είπαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»!

Νίκος Αθανασίου
Σούμ: «Νόμιζα πως μου κάνουν πλάκα όταν μου είπαν για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού»!

bet365

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την θητεία του στο Τριφύλλι και το μεγάλο λάθος που έκανε και τον οδήγησε στην έξοδο!

Νέα Virtuals Sports* που αξίζει να δοκιμάσεις. |21+*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μπορεί να είναι και από τους πιο αδικημένους προπονητές στην ιστορία του Παναθηναϊκού όσον αφορά στην αναγνώριση του έργου τους στον πάγκο της ομάδας. Ο Ιτζάκ Σουμ ανέλαβε το Τριφύλλι το καλοκαίρι του 2003 μετά την... λαίλαπα της Ριζούπολης και κατάφερε να πάρει το νταμπλ το 2004! Ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε στην πατρίδα του για την θητεία του στην Ελλάδα, το πως ένιωσε όταν του είπαν για το ενδιαφέρον των ᾽᾽πρασίνων᾽᾽ αλλά και το μεγάλο λάθος του που έφερε και την απόλυση του!

“Ο Τζιοβάνι Ρούσο ήρθε, μου χτύπησε την πόρτα και μου είπε πως με ζητάνε από τον Παναθηναϊκό. Νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Του λέω, είναι ο Ιγκαν Σίλον έξω; Μετά από 15 λεπτά με ζήτησαν στο τηλέφωνο. Δεν θέλω να μιλήσω για τα λεφτά, απλά θα πω ότι μου πρόσφεραν 10 φορές τα χρήματα που έπαιρνα στη Μακάμπι Χάιφα. Με πρότεινε ο Ρούσο και ο Πάρλα και μετά αυτοί έμαθαν τα πάντα για μένα. Ήξεραν όλες τις λεπτομέρειες, μέχρι και με ποιους έτρωγα τις Παρασκευές“. Αυτά είπε για την κρούση από τον Παναθηναϊκό και στην συνέχεια αναφέρθηκε στους λόγους του διαζυγίου:

“Το λάθος μου ήταν που πίστευα ότι ήμουν πιο ισχυρός από τον μάνατζερ Βέλιμιρ Ζάετς και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Οι Βαρδινογιάννηδες είναι εκείνοι που μπορούν να κάνουν τα πράγματα με τον τρόπο τους. Αν δεν το κάνεις, φεύγεις! Ακόμα κι αν έχεις κατακτήσει ένα νταμπλ“.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα