Κουέστα: «Πιο ήρεμα τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ισπανία»

Κουέστα: «Πιο ήρεμα τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ισπανία»

Gazzetta team
Κουέστα: «Πιο ήρεμα τα πράγματα στην Ελλάδα σε σχέση με την Ισπανία»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα σύγκρινε καταστάσεις και αναφέρθηκε στα μέτρα καταπολέμησης της εξάπλωσης του κορονοϊού που έλαβε η Ελλάδα σε αντίθεση με την Ισπανία.

Ο τερματοφύλακας του Άρη μίλησε στο ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων «EFE» και αρχικά αναφέρθηκε στην κατάσταση που βιώνει στη χώρα μας. «Είμαστε σε καραντίνα, αλλά αυτή ξεκίνησε πριν καν εμφανιστούν 300 κρούσματα και θα έλεγα ότι η Ελλάδα κέρδισε χρόνο. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν 900 κρούσματα και λιγότεροι από 30 νεκροί. Δεν είναι μεγάλη η έξαρση και πιστεύω ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να ξεκινήσουμε προπονήσεις, αρκεί φυσικά ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Τα πράγματα είναι πιο ήρεμα σε σχέση με την Ισπανία».

Ο Κουέστα εξήγησε τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει κάποιος στην Ελλάδα αν είναι απαραίτητο να βγει από το σπίτι του, αναφέρθηκε επίσης στην απόφαση μη χορήγησης αδειών στους παίκτες. «Είναι κατανοητή η απόφαση να μην φύγουν οι παίκτες από την Ελλάδα, γιατί αν έφευγε κάποιος πολύ δύσκολα θα επέστρεφε. Ωστόσο, κάποιοι παίκτες είναι μόνοι τους, γιατί είναι ξένοι και λείπουν οι οικογένειές τους». Εξήγησε τι κάνει στην καθημερινότητά του, ακολουθώντας πρόγραμμα ατομικής προπόνησης και αναφέρθηκε στον Άρη. «Είναι η δεύτερη χρονιά μου σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, που έχει πάντα πάθος. Η Ελλάδα είναι παρόμοια χώρα με την Ισπανία και τα αγγλικά ανοίγουν τις πόρτες παντού. Όλοι μιλούν αγγλικά».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα