Super League: Οι τερματοφύλακες που μένουν ελεύθεροι

Gazzetta team
Super League: Οι τερματοφύλακες που μένουν ελεύθεροι

bet365

Ας δούμε τις πλέον «τρανταχτές» περιπτώσεις γκολκίπερ στην κατηγορία που μένουν ελεύθεροι στο φινάλε της σεζόν, όποτε και αν ολοκληρωθεί

Η ελληνική κοινωνία έχει «κατεβάσει ρολά» και το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Προσπαθούμε όμως να το έχουμε στην καθημερινότητά μας και όσο μπορούμε, να εκτιμούμε τις καταστάσεις που υπάρχουν. Πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και με τόσο θολό τοπίο κυρίως στα οικονομικά, κουβέντες για ειλημμένες αποφάσεις γύρω από τον σχεδιασμό των περισσοτέρων ομάδων φαντάζουν και είναι αρκετά πρώιμες. Ομως υπάρχουν και αρκετά συμβόλαια που λήγουν οπότε οι εμπλεκόμενες πλευρές, εκ των πραγμάτων, θα κληθούν άμεσα να αποσαφηνίσουν το μέλλον της συνεργασίας τους.

Ας δούμε λοιπόν τα δεδομένα γύρω από τη θέση «Νο1», με την υποσημείωση πως αφορά μόνο όσους πορτιέρε εκπνέουν τα τρέχοντα συμβόλαιά τους. Ενόψει της μεταγραφικής περιόδου (δεν λέμε καλοκαιριού), υπάρχουν και… όροι όπως «πωλήσεις» ή «πρόωρες αποδεσμεύσεις». Ωστόσο ας τσεκάρουμε ορισμένες χαρακτηριστικές περιπτώσεις γκολκίπερ που λογίζονται ως εν δυνάμει free agent.

ΜΑΤΙΤΣ ΚΟΤΝΙΚ
Ο Σλοβένος γκολκίπερ έθεσε το καλοκαίρι τον εαυτόν του εκτός Πανιωνίου και παρότι επέστρεψε, ήταν από τότε κοινό μυστικό πως στο φινάλε της χρονιάς θα αποχωρήσει. Οπότε και μένει ελεύθερος. Ανεξάρτητα αν οι «κυανέρυθροι» καταφέρουν να μείνουν στην κατηγορία (εφόσον υποβιβαστούν δεν είναι πυρηνική φυσική να πει κάποιος πως στο ρόστερ θα γίνουν πάρα πολλές ανακατατάξεις). Στην τρέχουσα σεζόν μετρά 15 συμμετοχές και ήρθε στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2017.
Πιθανότητες παραμονής: 3%

ΜΠΑΛΑΣ ΜΕΓΙΕΡΙ
Το καλοκαίρι του 2018 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ατρόμητου και έκτοτε υπερασπίστηκε την εστία του σε 50 ματς, εντός και εκτός των συνόρων. Ο Ούγγρος γκολκίπερ μένει ελεύθερος στο φινάλε της χρονιάς (όποτε και αν υπάρξει) και είναι πιθανό το μέλλον του να βρίσκεται μακριά από το Περιστέρι. Η αξία του δεδομένη, όμως στην ομάδα θέλουν να επενδύσουν στο πρότζεκτ Μανδάς και το διαζύγιο είναι ορατό.
Πιθανότητες παραμονής: 5%

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΙΛΙΓΓΙΡΗΣ
Ο μικρός μας συστήθηκε φέτος, καθώς ντεμπουτάρισε στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα του Αρη. Ο τραυματισμός του Κουέστα και η αποβολή του Εμαν στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης του… έδωσαν τις 3 πρώτες του συμμετοχές και μάλιστα άφησε πολλές υποσχέσεις. Γεννημένος το 2000, μένει ελεύθερος σε μερικούς μήνες και από καιρό υπάρχουν επαφές για να ανανεώσει. Ως πιο πιθανή κατάληξη είναι η παραμονή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Πιθανότητες παραμονής: 80%

ΚΑΡΛΟΣ ΑΜΠΑΝΤ
Διεκδικεί τον τίτλο του φετινού MVP της Ξάνθης και η περίπτωσή του είναι κάπως… ιδιάζουσα. Ο Ισπανός γκολκίπερ αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από την Τενερίφη για μία σεζόν και πρέπει να επιστρέψει, όμως στα Κανάρια Νησιά αναφέρουν πως δεν υπολογίζεται για του χρόνου και αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου με το ίδιο καθεστώς (έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022). Αυτόματα δεν αποκλείεται το μέλλον του να είναι ξανά στα μέρη μας και αφαιρετικά ως ένα βαθμό, τον τοποθετούμε σε αυτή τη λίστα.
Πιθανότητες παραμονής: 10%

*Ελεύθεροι μένουν, μεταξύ άλλων, και οι Κάχριμαν (Λαμία), Δερμιτζάκης (ΟΦΗ), Κυριακίδης (Παναιτωλικός), Γιαννακόπουλος (Παναιτωλικός) που έχουν λίγο εώς και καθόλου χρόνο συμμετοχής, οπότε δύσκολα θα παραμείνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα