Κορονοϊός: Οι Αλέν και Παπέ Σισέ μιλούν για την καθημερινότητά τους και την αβεβαιότητα λόγω του ιού

Κορονοϊός: Οι Αλέν και Παπέ Σισέ μιλούν για την καθημερινότητά τους και την αβεβαιότητα λόγω του ιού

Δημήτρης Τομαράς
Κορονοϊός: Οι Αλέν και Παπέ Σισέ μιλούν για την καθημερινότητά τους και την αβεβαιότητα λόγω του ιού

bet365

Οι Μπομπί Αλέν και Παπέ Αμπού Σισέ μίλησαν σε γαλλικό ΜΜΕ για τους φόβους τους την εποχή του κορονοϊού και το πως διαχειρίζονται την υπάρχουσα κατάσταση.

Ο Αλέν είπε στο madeinfoot για:

Το πως το αντιμετωπίζει: Πνευματικά είναι κάτι δύσκολο. Δεν είναι τόσο εύκολο.

Την οικογένειά του: Η οικογένειά μου και η σύντροφός μου είναι στην Γαλλία. Σε μία τέτοια περίοδο θέλεις να είσαι κοντά σε όσους αγαπάς. Πάντα αναρωτιέσαι εάν είναι καλά. Κάνεις πολλές ερωτήσεις στο μυαλό σου. Ελπίζω όλα αυτά να τελειώσουν σύντομα και να αρχίσουμε να παίζουμε πάλι. Έχω την ελπίδα αυτή.

Τον τρόπο άσκησής του: Για εμάς τους γκολκίπερ είναι πιο δύσκολο γιατί χρειαζόμαστε μπάλα και πρέπει να κάνουμε ασκήσεις με εξόδους και βουτιές. Δεν μπορώ να το κάνω αυτό σε αυτήν την φάση. Για τους άλλους παίκτες με τον απαιτούμενο εξοπλισμό και ένα χαλάκι είναι πιο απλό και εύκολο. Θα ήθελα να μπορώ να δουλέψω στις εξόδους μου και στο πως πέφτω αλλά δεν γίνεται αυτό. Προσπαθώ να ασκούμαι πάντως και υπάρχει πρόγραμμα για εμάς.

Το πως περνάει τον χρόνο του: Υπάρχει το Netflix και το playstation. Νομίζω πως για όλους μας είναι το ίδιο (γέλια). Επίσης προσπαθώ να διαβάζω αρκετά.

Τα μέτρα για την παύση της δράσης: Ήταν κάτι υποχρεωτικό και σωστό. Αυτό που με εκπλήσσει είναι πως κάποιοι θέλουν να σταματήσουν πρόωρα τα πρωταθλήματα. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό. Προφανώς και όλοι θέλουμε. Αποφεύγω επαφές και προσέχω. Έχει ειπωθεί κάτι για περιορισμό στο σπίτι για έναν μήνα αλλά δεν είμαι σίγουρος πως θα είναιι μόνο για τόσο.

Τις προβληματικές συμπεριφορές: Ναι δεν μου άρεσε αυτό που είδα στην Γαλλία με ορισμένες συμπεριφορές ανθρώπων που δεν καταλάβαιναν και θεωρούσαν ότι ήταν αστείο όλο αυτό. Και στην Ελλάδα ορισμένοι πήγαν σε παραλίες και μετά σωστά η Κυβέρνηση πήρε πιο αυστηρά μέτρα. Πρέπει όλοι να κάνουμε τα σωστά βήματα και να προσαρμοστούμε.

Την αγωνιστική δράση και το ενδεχόμενο φιλικών: Φιλικά παιχνίδια; Όχι δεν νομίζω ότι μπορούν να γίνουν σε αυτήν την φάση. Εάν με ρωτάτε πάντως τα φιλικά θα βοηθούσαν γιατί όταν και εφόσον μπορέσουμε να ξεκινήσουμε θα είναι σαν μία νέα σεζόν. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Μάιο μήπως και μπορέσουμε να αρχίσουμε ξανά. Έχει τονιστεί πως λόγω ζέστης μπορεί να βελτιωθεί η κατάσταση.

Ο Παπέ Σισέ επισήμανε για:

Την κατάσταση με τον ιό: Δεν έχω την οικογένειά μου μαζί μου αυτήν την στιγμή. Περνάω αρκετό χρόνο με το να μιλάω με την κόρη μου διαδικτυακά. Δεν είναι εύκολο αλλά μαθαίνεις να ζεις με αυτό.

Τον χρόνο του: Εκτός από το πρόγραμμα άσκησής μας εκτός από ποδόσφαιρο το άλλο πράγμα που βλέπω είναι κωμωδίες. Μόνο ποδόσφαιρο και κωμωδίες βλέπω. Δεν μπορώ να δω κάτι άλλο. Δεν μου αρέσει κάτι άλλο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα