Τηλεδιάσκεψη ευρωπαϊκών Λιγκών: Η εκπροσώπηση της Super League και ο διπλός στόχος

Δημήτρης Τομαράς
Τηλεδιάσκεψη ευρωπαϊκών Λιγκών: Η εκπροσώπηση της Super League και ο διπλός στόχος

bet365

Η ελληνική Λίγκα εκπροσωπήθηκε στην τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών Λιγκών. Τα δύο σημεία που κινήθηκε κυρίως η συζήτηση.

Όπως έχουμε σημειώσει ξανά στην παρούσα φάση κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το χρονοδιάγραμμα των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού. Ωστόσο οι ευρωπαϊκές Λίγκες δεν αφήνουν έτσι την κατάσταση. Την Πέμπτη έγινε μία τηλεδιάσκεψη όπου μετείχε και η ελληνική Λίγκα. Εκεί συμφωνήθηκαν τα εξής δύο πράγματα:

1. Να παρακολουθείται καθημερινά ή έστω εντατικά η πορεία του ιού. Οι Λίγκες θα επιχειρήσουν να παρακολουθούν το τι συμβαίνει με τον covid-19 και για το προσεχές διάστημα και πότε οι συνθήκες θα είναι καλύτερες.

2. Ο στόχος να ολοκληρωθούν όσο πιο ομαλά γίνεται τα πρωταθλήματα. Το 2ο σκέλος είναι και το πιο σημαντικό. Οι εκπρόσωποι των Λιγκών συμφώνησαν στο ότι τα τρέχοντα πρωταθλήματα θα πρέπει να ολοκληρωθούν με όσο το δυνατόν πιο ομαλό και σωστό τρόπο. Όπως έχουμε σημειώσει ξανά η οποιαδήποτε πιθανή επανέναρξη τοποθετείται προς τα τέλη Μαϊου και μετά και με χρονικό ορίζοντα μέχρι και τον Ιούλιο.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα