Κοβάσεβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι η υγεία αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή»

Κοβάσεβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι η υγεία αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή»

Gazzetta team
Κοβάσεβιτς: «Το πιο σημαντικό είναι η υγεία αλλά ίσως θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή»

bet365

Συνέντευξη στο sport.blic.rs έδωσε ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς, άλλοτε παίκτης και στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μιλώντας για τον κορονοϊό και την επίδρασή του στην εξέλιξη των πρωταθλημάτων.

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είπε για:

Το πρόβλημα με τον ιό: Πειθαρχία και σεβασμός. Για μένα αυτό είναι το κλειδί και θα ξεπεράσουμε αυτήν την κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη. Μια μέρα είχε 25 βαθμούς Κελσίου και πολλοί άνθρωποι έτρεχαν στις παραλίες και στις καφετέριες. Το ίδιο απόγευμα πάρθηκε η απόφαση για απαγόρευση κυκλοφορίας. Νομίζω ότι πήραν τη σωστή απόφαση στην Ελλάδα.

Τα μέτρα στη Σερβία: Δέχομαι με ικανοποίηση τις αποφάσεις της Κυβέρνησης. Δεν είναι απλά μια σοβααρή κατάσταση, μιλάμε για συναγερμό. Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολα για όλους, αλλά ρωτώ: Πότε ήταν εύκολα για εμάς στη Σερβία; Ας θυμηθούμε τι περάσαμε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 με τον πόλεμο, τις βόμβες. Η ψυχή μου πονάει. Θα νικήσουμε όμως, είμαι σίγουρος. Είμαστε δυνατοί. Χρειαζόμαστε απλά περισσότερη πειθαρχία.

Την παύση αγωνιστικής δράσης: Δεν υπάρχει δίλημμα για αυτό. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η υγεία. Υπάρχει και κάτι πολύ όμορφο, ότι είσαι όλη την ώρα με την οικογένεια. Μιλάμε για τα πάντα, λέμε αστεία, θυμόμαστε παλιές όμορφες μέρες.

Το πότε μπορεί να επαναρχίσουν τα πρωταθλήματα: Είναι σαφές και δεδομένο πως τίποτα δεν θα είναι το ίδιο αν ξεκνήσεις πάλι μετά από 1-2 μήνες απραξίας. Είναι απίθανο. Ό,τι γίνει, θα αποφασιστεί από την UEFA και τις Ομοσπονδίες. Ποιος ξέρει, ίσως να ήταν καλύτερα να ξεκινήσουν όλα από την αρχή, ώστε να γίνουν ανθρώπινα οι προετοιμασίες.

Τον Μαρινάκη: Μίλησα μαζί του. Είναι μια χαρά, πολύ καλά. Δόξα τω Θεώ. Είμαι χαρούμενος που το ξεπέρασε και ήταν πολύ καλά νέα.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα